Με περισσότερες απαιτήσεις

Την πρώτη του νίκη ψάχνει αύριο στο ΓΣΠ ο τεχνικός της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου, καθώς στα τρία παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο της Μεγάλης Κυρίας, μετρά μια ήττα από την ΑΕΚ και δυο λευκές ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Απαραίτητο στοιχείο για την επίτευξη του στόχου είναι ασφαλώς το να σκοράρουμε. Μέχρι στιγμής, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει πανηγυρίσει γκολ με τα χρώματα της Ανόρθωσης, ούτε καν όταν η μπάλα στήθηκε στο σημείο του πέναλτι, στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η επιστροφή του μοναδικού φορμαρισμένου μας επιθετικό στο δεύτερο γύρο, Μπαράκ Ιντζχάκι, αναμένεται να δώσει άλλο αέρα στη γραμμή κρούσης. Επί Χριστοδούλου, ο Ισραηλινός αγωνίστηκε μόλις 20′ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για να φύγει τραυματίας, αφήνοντας τη θέση του στο Μάστρου. Άγνωστο βέβαια κατά πόσο θα καταφέρει να είναι συγκεντρωμένος ο Μπαράκ, ξέροντας ουσιαστικά ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας, αφού επιστρέφει στη Μακάμπι με το τέλος της περιόδου.

Στην τελευταία επίσκεψη στο ΓΣΠ – αντιμετωπίζοντας τον ΑΠΟΕΛ – η Ανόρθωσις ακολούθησε μια συντηρητική τακτική, αφήνοντας τον αντίπαλο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθώντας να παίξει στην κόντρα επίθεση. Η τακτική αυτή δεν απέφερε καρπούς όμως, αφού ουσιαστικά μόλις δυο ευκαιρίες έφτιαξε η ομάδα μας σε όλο το παιχνίδι. Η Ομόνοια, είναι μια ομάδα με αρκετά προβλήματα, την έχουμε ήδη πιέσει αρκετά στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και – με μόνο στόχο το τρίποντο – αναμένεται ότι θα είμαστε πιο απαιτητικοί στο αυριανό ματς.

Προϋπόθεση για όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές μας να σταματήσουν να είναι επιπόλαιοι είτε όταν αμύνονται, είτε μπροστά στην αντίπαλη εστία. Έχουμε πληρώσει πάμπολα λάθη μέχρι τώρα και είναι καιρός να βάλουμε ένα τέρμα σ’ αυτά. Επιπλέον, χρειάζεται να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητή και να πάψουν να συμπεριφέρονται λες κι ο καθένας θέλει από μια μπάλα. Ο κόσμος που θα ταξιδέψει μέχρι το ΓΣΠ, αξίζει να γευτεί επιτέλους τη χαρά της νίκης…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ