Απάντηση στο «Φιλελεύθερο»

Με ανακοίνωση το γραφείο τύπου της ομάδας μας, απαντά στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» σε σημερινό δημοσίευμα στη σελίδα 3 της εφημερίδας αναφορικά με χορηγίες της ΑΤΗΚ προς τη δική μας ομάδα.
Η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να τοποθετηθεί επί του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» στη σημερινή της έκδοση (25/04/13), στη σελίδα 3 που κάνει αναφορά σε χορηγίες της ΑΤΗΚ και προς τη δική μας ομάδα.

Καταρχήν επιθυμούμε να τονίσουμε ότι το ποσό του €1,710.000 που αναφέρει ο σχετικός πίνακας του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 Όσον αφορά στις €500,000 που αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» ότι δόθηκαν στο Σωματείο μας στα πλαίσια της χορηγίας για τους εορτασμούς των 100 χρόνων του Σωματείου μας, επιβεβαιώνουμε το υπό αναφορά ποσό αλλά θέλουμε να επισημάνουμε ότι η χορηγία αφορούσε όλη τη διετία των εορτασμών στα πλαίσια των οποίων έγιναν πάρα πολλές και πολυδάπανες εκδηλώσεις, οι οποίες και έτυχαν εκτενέστατης προβολής από όλα τα ΜΜΕ πέραν του γεγονότος ότι σε αυτές συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες κόσμου. Ήταν τιμή μας που η ΑΤΗΚ συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στις εκδηλώσεις των 100 χρόνων του Σωματείου μας αλλά παράλληλα αποτελεί τιμή και για την ΑΤΗΚ που χορήγησε τις υπό αναφορά εκδηλώσεις του ιστορικότερου Σωματείου στην Κύπρο.

 Όσον αφορά στο σχόλιο ότι, «Η απόφαση λήφθηκε σε μερικά λεπτά μετά από τηλεφώνημα τότε από το Προεδρικό», το χαρακτηρίζουμε πέραν από ψευδές, ανυπόστατο αλλά και με μεγάλη δόση εμπάθειας.

 Εάν και εφόσον ο «Φιλελεύθερος» επιμένει στο πιο πάνω σχόλιο, τον καλούμε άμεσα να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία αλλιώς αναμένουμε την άμεση αποκατάσταση του ονόματος της Ανόρθωσης αλλά και την απολογία τους. Τονίζουμε ότι επιφυλάσσουμε όλα τα νόμιμα μας δικαιώματα.

 Υ.Γ.: Καλό θα ήταν ο δημοσιογράφος κ. Πέτρος Θεοχαρίδης στα πλαίσια της έρευνας που κάνει για δήθεν σπατάλες από την ΑΤΗΚ, να παραθέσει και τα ποσά που έχει λάβει ολόκληρο το συγκρότημα «Φιλελεύθερος» την εξαετία 2010-2016 από τον υπό αναφορά Ημικρατικό οργανισμό.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ