«Με μέτριο προϋπολογισμό μπορεί να χτίσεις μια δυνατή ομάδα και με ένα ψηλό…»

Στον Super sport FM 104 στην εκπομπή «Επί παντός αθλητικού» μίλησε ο Χριστάκης Κασσιανός σχολίασε μεταξύ άλλων και τις εξελίξεις στην ομάδα μας.

«Ο κόσμος της Ανόρθωσης πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται. Καλώς ή κακώς θα χρειαστεί χρόνος αφού θα γίνουν αλλαγές. Πρέπει να γίνουν πολύ προσεχτικές κινήσεις. Το οικονομικό είναι ένα θέμα, γιατί με μέτριο προϋπολογισμό μπορεί να χτίσεις μια δυνατή ομάδα και με έναν ψηλό προϋπολογισμό να κάνει μια μέτρια ομάδα. Είδαμε παραδείγματα στο παρελθόν», ήταν το αρχικό σχόλιο.

Και συνεχίζοντας μετά από σχετική ερώτηση έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του Κετσπάγια στην Ανόρθωση την τελευταία τριετία: «Την πρώτη χρονιά η ομάδα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και διακόπηκε λόγω κορωνοϊού. Στη δεύτερη χρονιά πήρε το κύπελλο και μπήκε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και έφερε ένα ποσό περίπου ίσο με τις δαπάνες. Η περσινή σεζόν, η αλήθεια δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη γιατί όταν είσαι η Ανόρθωση πρέπει να διεκδικεί τους τίτλους μέχρι τέλους. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που στοίχησαν στην ομάδα βαθμό ή βαθμούς. Για αυτό θα έλεγα πως η συνολική παρουσία του Τιμούρ για εμένα ήταν πετυχημένη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ