Πόσοι θα ακολουθήσουν;

Ο πρώτος που δεν θα βρίσκεται στο Αντώνης Παπαδόπουλος του χρόνου, είναι ο Μπαράκ Ιτζάγκι, ο οποίος επιστρέφει στο Ισραήλ και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, διανύει τα τελευταία του παιγνίδια με τη φανέλα της ομάδας, καθώς τα χρήματα δεν υπάρχουν για να παραμείνει και του χρόνου στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Βέβαια, και η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα έπαιξε το δικό της ρόλο, καθώς κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι διασφαλισμένος για τους μισθούς που έχει να παίρνει.

Με τη μείωση του μπάτζετ από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, αναπόφευκτα η ομάδα δεν θα μπορεί να κρατήσει και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ψηλά συμβόλαια. Αν δεχθούν τις μειώσεις που θα τους προταθούν, τότε θα υπάρχει έδαφος για παραμονή τους στην ομάδα. Ενημερωτικά, το πιο ψηλό συμβόλαιο είναι αυτό του Τόνι Κάλβο, ο οποίος παίρνει περίπου 250 χιλιάδες Ευρώ τον χρόνο, ποσό που από του χρόνου δύσκολα θα δοθεί στον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, εκτός αν πρόκειται για ειδική περίπτωση.

Τα συμβόλαια που λήγουν φέτος δεν είναι πολλά, αλλά μένει να δούμε αν οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Κύπρο κατά πρώτο λόγο, και κατά δεύτερο αν δεχθούν τις μειώσεις οι οποίες θα τους προταθούν.

Επίσης, αναμένεται να υπάρξουν και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας είναι ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος το περσινό καλοκαίρι βρέθηκε ένα βήμα μακριά από τη μετακόμισή του στη Ρωσία για 2μιση εκατομμύρια Ευρώ. Οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή του το καλοκαίρι που έρχεται είναι αυξημένες κατά πολύ, όχι όμως και το ποσό που θα μας δοθεί, αφού δύσκολα κάποια ομάδα θα δώσει τόσα χρήματα ιδιαίτερα όταν γνωρίζουν για τις καταστάσεις που επικρατούν στην Κύπρο αυτή τη στιγμή, αλλά και στο σωματείο μας ιδιαίτερα. Τα χρήματα είναι αναγκαία, και η ομάδα μας πολύ πιθανό να συναινέσει σε πώληση του ποδοσφαιριστή για μικρότερο ποσό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ