Ζαλίστηκε η… τράπουλα

Ανακατεύοντας σε κάθε παιγνίδι την τράπουλα για να βγει η εντεκάδα, ζαλίστηκε… Για ακόμη ένα παιγνίδι, η εντεκάδα λόγω τραυματισμών και καρτών δεν θα είναι η ίδια από ότι στον τελευταίο αγώνα της ομάδας.

Για παράδειγμα, θα επανέλθουν την Κυριακή οι Ντουάρτε και Αβραάμ οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν λόγω καρτών το Σάββατο, με τη θέση τους να παίρνουν οι Λαβόρδε, Άντιτς και Ζόρζε.

Το ότι Ζόρζε και Ίλιτς πρόλαβαν να αγωνιστούν δύο παιγνίδια συνεχόμενα μαζί, θεωρείται επιτυχία, με το αμυντικό δίδυμο να σπάει ακόμα μία φορά. Αλήθεια, ξεχάσαμε πότε ήταν η  τελευταία φορά που είχαμε σταθερό αμυντικό δίδυμο για κάποιους αγώνες συνεχόμενους.

Στη μεσαία γραμμή, παίχτες πάνε και παίχτες έρχονται. Ο Σπαντάτσιο χάνει τους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς, αλλά το καλό οι υπόλοιποι της μεσαίας γραμμής θα είναι στη διάθεση Πάμπου. Που λογικά κάποιος από αυτούς δεν θα αγωνιστεί στο μεθεπόμενο αγώνα, αφού οι κάρτες παραμονεύουν.

Εντάξει, στην επίθεση τώρα ο μόνος σταθερός τους τελευταίους αγώνες ήταν ο Λαβόρδε. Εδώ χτύπησε περισσότερο η κατάρα των τραυματισμών, αφού ένας επανερχόταν, δύο τραυματίζονταν.

Ακόμη και στη θέση του τερματοφύλακα αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα φέτος με τους τραυματισμούς και τη τιμωρία του Βαλβέρδε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Γάλλος μαζί με τον Μάστρου να μοιραστούν τα παιγνίδια.

Το ότι κάθε παιγνίδι Λέβι και Πάμπος είχαν και έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες καταρτισμού της εντεκάδας, συνέτεινε και αυτό στην κατάσταση που έχουμε φθάσει σήμερα. Όμως όταν στο δεύτερο γύρο σε κάποιο διάστημα τα προβλήματα ήταν λιγότερα, ο Λέβι με την εμμονή του να μην κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές εκεί που μπορούσε, για παράδειγμα με Λαμπάν, έφεραν άλλα προβλήματα στην επιφάνεια, πχ κούραση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ