Έμαθαν από νίκες εκεί, ευκαιρία για άλλη μία

Συνήθισαν τις νίκες οι ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο της Λευκωσίας τα τελευταία χρόνια. Εκεί όπου προηγουμένως για κάποιο μεγάλο διάστημα δεν μπορούσαμε να πάρουμε νίκη, τα τελευταία δύο χρόνια μετρούμε πολλές επιτυχίες.

Ευκαιρία λοιπόν για ακόμη μία την ερχόμενη Κυριακή, η οποία θα κλειδώσει θέση στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Στα παιγνίδια απέναντι στην Ομόνοια για το θεσμό του πρωταθλήματος, μετράμε τρεις νίκες στις τελευταίες μας επισκέψεις στο ΓΣΠ.

Τελευταία χρονικά ήταν αυτή για την 19η αγωνιστική, όπου επικρατήσαμε με 3-1, με τέρματα των Ιτζάγκι (δύο) και Ρέζεκ. Πέρσι, στον πρώτο γύρο για το θεσμό του πρωταθλήματος επικρατήσαμε με 1-0 με τέρμα του Ρονκάτο στο τέλος του αγώνα, με την ομάδα να αγωνίζεται με δέκα.

Στον αγώνα των πλέιοφ, πήραμε ακόμα μία νίκη, και πάλι με τον Ρονκάτο, και πάλι στις καθυστερήσεις, και πάλι με δέκα. Αυτό που άλλαξε ήταν το αποτέλεσμα, με την ομάδα μας να επικρατεί με 2-1, με το πρώτο τέρμα να πετυχαίνει ο Μαρκίνιος.

Να μην ξεχάσουμε όμως και την τεσσάρα που δεχθήκαμε φέτος στο ΓΣΠ για το θεσμό του Κυπέλλου. Εκείνο το παιγνίδι πρέπει να βρίσκεται πρώτα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μας, και πως θα «ξεπληρώσουν» εκείνη την ντροπιαστική εμφάνιση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ