Η πρώτη «ανάγνωση» για ΓΣΠ

Μετά και τις σημερινές εξελίξεις, μπορούμε να κάνουμε μία πρώτη «ανάγνωση» για το που θα στηριχθεί ο Πάμπος Χριστοδούλου για το παιγνίδι της Κυριακής στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια.

Σίγουρα εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Λαβόρδε, Άντιτς, Ζόρζε και Βαλβέρδε. Επίσης, δεν θα αγωνιστεί ο Σπαντάτσιο ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς μετά και τον τραυματισμό του.

Ο Κάλβο προπονήθηκε κανονικά, το ίδιο και οι Ρέζεκ, Ιτζάγκι, γεγονός που δίνει στον Κύπριο προπονητή περισσότερες εναλλακτικές για την επίθεση σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου.

Με αυτά τα δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάστρου. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρα θα είναι ο Ίλιτς, ενώ δίπλα του αναμένεται να είναι ένας εκ των Γκαλαμάζ και Κόλιν. Επιστρέφουν οι Ντουάρτε και Αβραάμ, οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα για τις δύο θέσεις στα άκρα, καθώς η μόνη λύση που απομένει είναι του Κόλιν για δεξιά.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Λαμπάν και Αλέξα είναι οι δύο επικρατέστεροι, και από εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα ο Πάμπος.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται να ρισκάρει ρίχνοντας τέσσερις επιθετικούς στο παιγνίδι, κάτι που θα φέρει έναν εκ των Σκοπελίτη και Οχαγιόν στο αρχικό σχήμα, ανάλογα με το ποιο ρόλο θα δώσει στον Βινσέντ Λαμπάν στο παιγνίδι.

Στην επίθεση τώρα, αναμένεται η επιστροφή Ιτζάγκι στη βασική εντεκάδα. Από εκεί και πέρα, Οκκάς, Κάλβο, Ρέζεκ, Ρονκάτο διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Αυτή είναι μία πρώτη ανάγνωση της εντεκάδας που θα δούμε στο ΓΣΠ την Κυριακή, σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ευχή να μην υπάρξουν άλλα απρόοπτα μέσα στην εβδομάδα, και να μην στερηθούμε τις υπηρεσίες άλλων ποδοσφαιριστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ