«Είναι να σε θέλει και λίγο η μπάλα»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στο χθεσινό παιγνίδι με την Ομόνοια και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τόνισε πως είχαμε τις ευκαιρίες μας να πάρουμε το παιγνίδι αλλά μας διακατέχει τρομερή γκίνια και ατυχία, προσθέτοντας πως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Αναλυτικά:

«Είναι γεγονός ότι έχει πολύ καιρό να κερδίσουμε. Με την Ομόνοια κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, είδαμε πάθος, ψυχή, υπερπροσπάθεια όμως δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Νικήσαμε τις πολλές απουσίες, την κακή ψυχολογία και μέχρι το τέλος οι παίκτες τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο για τη νίκη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά προς το τέλος του αγώνα, είχαμε και εμφανέστατο πέναλτι που δεν μας δόθηκε και τελικά εξήλθε ισόπαλο το παιχνίδι.  Για να είμαστε σωστοί και η Ομόνοια δημιούργησε τις δικές της ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη». 

Όσο αφορά τι φταίει και η ομάδα έχει δύο μήνες να πανηγυρίσει κάποια νίκη:

«Είναι μια σειρά από πράγματα και όχι μόνο ένα πράγμα. Δεν είναι στα επίπεδα που ήταν μέχρι την 20η αγωνιστική η απόδοση της ομάδας χωρίς να σημαίνει ότι δεν κάναμε καλά παιχνίδια στη συνέχεια. Τον θέμα είναι ότι δεν έχουμε αποτελεσματικότητα. Μας διακατέχει τρομερή γκίνια και ατυχία. Είναι και θέμα να σε θέλει και λίγο η μπάλα, να έχει την ποδοσφαιρική ρέντα όπως λέμε. Είμαστε εκπληκτικά άτυχοι σε κάποια παιχνίδια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Το ΑΠΟΕΛ αν κερδίσει την ΑΕΚ πάει στο +8 και τελειώνει ουσιαστικά την υπόθεση τίτλος. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος της χρονιάς για να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση. Είναι κρίσιμο και για μας και για την Ομόνοια το ντέρμπι που θα γίνει στο ΓΣΠ. Θα έχουμε άλλες τρεις απουσίες με τιμωρημένους. Έχουμε μάθει να ζούμε με τις απουσίες. Κάποια πράγματα είναι υπεράνω των δυνάμεων της Ανόρθωσης». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ