Κάηκαν αρκετοί

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν «καεί», όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική αργκό, και σε κάποιο σημείο και μετά μένουν από δυνάμεις. Και πώς να μην γίνεται αυτό, όταν στο δεύτερο γύρο μόνο 12-13 ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν βρέξει – χιονίσει, και όταν ο προηγούμενος προπονητής άφηνε τις αλλαγές για το σπίτι.

Δυστυχώς, αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν μείνει από δυνάμεις και δεν μπορούν να βγάλουν 90λεπτο. Και στο σημείο που ήμαστε τώρα, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ποδοσφαιριστές όπως ο Σπαντάτσιο και ο Σκοπελίτης δεν έχουν τις δυνάμεις για να βγάζουν ολόκληρο παιγνίδι, ενώ ο Λαμπάν με την απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες, αποδεικνύει το διπλό έγκλημα του Λέβι που τον είχε παραγκωνισμένο.

Πρώτο, γιατί είναι παίκτης μεγάλης ποιότητας που κάνει τη διαφορά στο παιγνίδι της ομάδας και δεύτερο, γιατί με τον παραγκωνισμό του, έμειναν από δυνάμεις οι άλλοι αφού αγωνίζονταν συνεχώς.

Δυστυχώς οι εμμονές του Λέβι, είχαν ως αποτέλεσμα τον κατήφορο της ομάδας, μετά από τον εξαιρετικό πρώτο γύρο που η Ανόρθωση σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά της. Γιατί έγινε αυτό, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Είναι λες και ο Ισραηλίτης έκλεισε το διακόπτη μία ημέρα και ακολούθησε ότι ακολούθησε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ