Ήττα στον πρώτο αγώνα

Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα μας, στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, για την προημιτελική φάση των πλέι-οφ και για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 8.
Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο “Κίτιον” της Λάρνακας, η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια με σκορ 94-59.

Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, η ΑΕΚ χρειάζεται μιαν ακόμα νίκη για να προκριθεί στην ημιτελική φάση, αλλά η δική μας ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της, κατά τον δεύτερο αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στην προσωρινή μας έδρα.

Η ΑΕΚ είχε κυριαρχήσει στην α` περίοδο και είχε προηγηθεί με 27-12. Στην αρχή, η αντίπαλος ομάδα είχε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα, με την ομάδα μας να παραμένει κοντά στο σκορ ως το 7`, όταν το σκορ ήταν 16-12 , πάντα για την ΑΕΚ, που σκόραρε 11 πόντους στα δυο τελευταία λεπτά.

Στην αρχή της β` περιόδου, η διαφορά παρέμεινε σε σταθερά επίπεδα, πάντα υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, αλλά στη συνέχεια η ΑΕΚ προηγήθηκε με 17 πόντους (41-24). Ακολούθως, το ύψος της διαφοράς ανέβηκε πάνω από τους 20 πόντους και με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 51-28.

Πολύ κακή η παρουσία της ομάδας μας κατά τη γ` περίοδο, καθώς η ΑΕΚ, που βέβαια είναι μια ομάδα με εγνωσμένες δυνατότητες, έκανε ένα επί μέρους σκορ 27-5 και έτσι, με τη λήξη αυτής της περιόδου, προηγήθηκε με 78-33.

Βελτιωμένη η παρουσία της Ανόρθωσης κατά την τελευταία περίοδο, αν και βέβαια η υπόθεση νίκη, είχε κριθεί από πριν υπέρ της αντιπάλου ομάδας. Οι παίκτες μας προσπάθησαν για να περιορίσουν την έκταση της ήττας, κάτι που κατάφεραν ως ένα σημείο. Τελικά η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με σκορ 94-59.

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Πάρκερ 3 (1), Σέπος, Μάλορι 15 (1), Μάρκου 10 (2), Μαυρομμάτης 6, Μπάνιαρντ 4, Ασωνίτης 6, Γρηγορίου 6, Αντωνιάδης 2, Χαραλάμπους 3, Τσίγκας 4.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ