Ένα πιθανό σενάριο τίτλου

Οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  από την ομάδα μας έχουν ελαχιστοποιηθεί αρκετά. Η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δεν ήταν και ότι καλύτερο και πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται ολοκληρωτικά από εμάς. Έχουν απομείνει τέσσερις αγωνιστικές και για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις λίγες ελπίδες που μας απέμειναν, θα πρέπει να πάρουμε 12 βαθμούς. Βέβαια, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα καθώς οι αρμόδιοι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να προπορεύεται και κάνουν τα αίσχιστα για να την βοηθήσουν. Εμείς απλά θα παραθέσουμε το μόνο σενάριο το οποίο θα μπορέσει να φέρει τον τίτλο στην ομάδα μας παρά τις λίγες πιθανότητες που διαθέτει για να πραγματοποιηθεί.

Κατ’ αρχάς, όπως είπαμε και προηγουμένως, η ομάδα μας θα πρέπει να καταφέρει να πάρει και τους δώδεκα εναπομείναντες βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, όλα τελειώνουν. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να απωλέσει τουλάχιστον τρεις βαθμούς στα επόμενα τρια παιχνίδια. Δηλαδή, στις δύο φορές που θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ και μια με την Ομόνοια, θα πρέπει να μαζέψει το μέγιστο έξι από τους εννέα βαθμούς. Δεδομένων των τριών νικών της ομάδας μας, η τελευταία αγωνιστική στο Παπαδόπουλος, θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Με το σενάριο αυτό, η ομάδα μας θα βρίσκεται στο -3 στην τελευταία αγωνιστική και θα παίξει τα ρέστα της για τον τίτλο. Για να καταφέρει όμως να κατακτήσει τον τίτλο, θα πρέπει να πάρει το πλεονέκτημα στην περίπτωση ισοβαθμίας. Αυτό συμβαίνει με τη νίκη καθώς στα τέσσερα μεταξύ μας παιχνίδια θα έχουμε 2 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα.

Φυσικά, φαντάζει δύσκολο όσο εύκολο και αν ακούγεται. Η ομάδα μας όμως, είναι αναγκασμένη να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, μιας και κάνει μια καταστροφική πορεία τους τελευταίους δύο μήνες. Ας ξυπνήσουν να το πετύχουν αυτό και όπου μας βγάλει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ