Χάθηκε Ισραηλίτης

Χάθηκε Ισραηλίτης πολυθεσίτης μέσος ολίγον καραφλός με ιδιαίτερο ταλέντο στις ερμηνείες ελληνικών τραγουδιών. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αγγελία για τον Μοσέ Οχαγίον. Ο Ισραηλίτηςο οποίος μέχρι το παιγνίδι απέναντι στην Αγία Νάπα ήταν στις επιλογές του Ρόνυ Λέβι, ωστόσο δύο μήνες σχεδόν μετά δεν πήρε λεπτά συμμετοχής. Ο Ισραηλίτης μέσος, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο, λόγω και των απουσιών που αντιμετωπίζουμε.

Ο Οχαγιόν αγωνίστηκε στον επαναληπτικό με την Ομόνοια, όπου είχε αρκετά καλή παρουσία, αλλά στη συνέχεια παραγκωνίστηκε από το συμπατριώτη του προπονητή, ο οποίος δεν προχωρούσε σε αλλαγές προσώπων, παρά το ότι η ομάδα δεν έπειθε στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξέλιξη των δύο παιγνιδιών στα πλέιοφ με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, δεν επέτρεψε στο νέο προπονητή της ομάδας να τον χρησιμοποιήσει, κάτι που πολύ πιθανόν να γίνει μεθαύριο. Ο Οχαγιόν είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλή αντίληψη του παιγνιδιού και πολύ καλή πάσα, και μπορεί να δώσει βοήθειες στην ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ