Να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως

Άπαντες στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, γνωρίζουν από χθες τα νέα δεδομένα που προκύπτουν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος, πρέπει να βάλουν το λιθαράκι τους για να μη βρεθούμε στο τέλος προ εκπλήξεως και σε μία χρονιά που υπήρχαν οι καλύτερες προϋποθέσεις για επιστροφή στους τίτλους, να αποδειχθεί στο τέλος καταστροφική.

Όλοι έχουν τις ευθύνες τους για το τι έφταιξε και φθάσαμε στο σημείο που ήμαστε σήμερα. Πρέπει όμως, επιτέλους, να αντιστραφεί αυτή η καταστροφική πορεία του τελευταίου διμήνου, και να διεκδικήσουν το καλύτερο, όσο δύσκολο και να είναι, στα τέσσερα τελευταία παιγνίδια που απομένουν.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο (αλήθεια, πόσες φορές το είπαμε αυτό), θα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και ανάλογα από το αποτέλεσμα του άλλου παιγνιδιού, να δούμε αν προκύπτει σημαντική διαφοροποίηση των σημερινών δεδομένων.

Δεν είναι το παιγνίδι της χρονιάς, αυτά ήταν τις προηγούμενες εβδομάδες. Είναι όμως ένα παιγνίδι που ίσως θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ