Τώρα δουλειά στην επίθεση

Στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας τα πήγε αρκετά καλύτερα από ότι στα τελευταία παιγνίδια, και αυτό φαίνεται από το μηδέν παθητικό, για πρώτη φορά από την 18η αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο Πάμπος δουλεύει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις, αλλά το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας δεν του επέτρεψε να δουλέψει όσο ήθελε με την ομάδα και στους υπόλοιπους τομείς.

Εκτός από την άμυνα, η ομάδα πάσχει και στην επίθεση. Στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ δεν ήμασταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την ομάδα της Λευκωσίας και δεν δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για τέρματα.

Αυτή την εβδομάδα, ο Πάμπος θα πρέπει να δουλέψει και στην ανάπτυξη, και το Σάββατο να δούμε μία ομάδα με καλύτερη οργάνωση και πλάνο στο παιγνίδι της. Φυσικά, το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί με όποιο τρόπο και να έρθουν και αυτός θα πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος. Ένας στόχος όμως που έρχεται μέσω της δουλειάς σε τομείς που υποφέρει η ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ