Κύριε Βουλευτά, τη συνδρομή την πληρώσατε;

Το Σωματείο μας, διεξάγει τιτάνια προσπάθεια να πληρώσει τις οφειλές του, ώστε να καταφέρει να περάσει με επιτυχία τα κριτήρια Μαρτίου, τα οποία έχουν πάρει ολιγοήμερη παράταση λόγω της οικονομικής κρίσης.

Εκφράζεται μεν αισιοδοξία ότι τελικά θα τα καταφέρουμε να φανούμε εντάξει στις παλιές αμαρτίες και τις άλλες υποχρεώσεις μας και σε αυτό μεγάλη συμβολή έχει ο απλός Ανορθωσιάτικος κόσμος, ο οποίος από το υστέρημά του αιμοδοτεί την ομάδα, τόσο κατά την παρακολούθηση αγώνων, όσο και ανανεώνοντας τη συνδρομή του.

Εκείνο που πραγματικά προκαλεί όμως, είναι οι άνθρωποι που δεν επηρεάστηκαν από καμιά κρίση και κάθε μήνα παίρνουν τον παχουλό τους μισθό, να σφυρίζουν αδιάφορα. Αναφερόμαστε βέβαια σε ορισμένους βουλευτές – μέλη του Σωματείου, οι οποίοι στις πόζες και στις φωτογραφίες είναι πάντα πρώτη σειρά, αλλά όταν κληθούν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, μη τους είδατε. Μερικοί δε εξ αυτών, έχουν και την απαίτηση να εισέρχονται δωρεάν στα γήπεδο, επειδή είναι… βουλευτές! Ο κόσμος έχει μάτια και σας βλέπει κύριοι…

Καλά κάνουν να φανούν εντάξει στις υποχρεώσεις τους, διαφορετικά δεν έχουμε κανένα απολύτως ενδοιασμό να βγάλουμε τα ονόματα στη φόρα και οι θιγμένοι… ας στείλουν τις αποδείξεις να μας διαψεύσουν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ