Είναι και άλλοι, όχι μόνο ο Παναγή

Σωστή η κίνηση της διοίκησης να απαιτήσει όπως ο Μάριος Παναγή δεν διαιτητεύσει ξανά παιγνίδι της ομάδας μας, ούτε καν σαν τέταρτος, αλλά δεν είναι μόνο ο Παναγή το πρόβλημα.

Αν προσέξει κάποιος τους ορισμούς των διαιτητών στα παιγνίδια της Ανόρθωσης, θα δει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο ορισμών. Τράττος, Παναγή, Νικολάου και από πλευράς βοηθών Αγγέλα, Ανδρέου, ενώ ο Σκαπούλλης «έκοψε» εισιτήριο διαρκείας ως τέταρτος.

Υπάρχουν διαιτητές που ξέχασαν τα χρώματα της Ανόρθωσης, όπως ο Βασίλης Δημητρίου, ο Μασιάς, ο Χρίστος Ηλίας και άλλοι. Δεν λέμε ότι οι συγκεκριμένοι είναι αλάνθαστοι ή δεν αδίκησαν σε κάποια φάση την ομάδα μας, αλλά ξενίζει ότι «απέχουν» από τα παιγνίδια της Ανόρθωσης.

Όλοι ξέρουμε τις σωματειακές προτιμήσεις των διαιτητών στην Κύπρο. Και δεν μας ενοχλεί, φτάνει να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Όπως Αποελίστες διαιτητές διαιτητεύουν παιγνίδια του ΑΠΟΕΛ σε εβδομαδιαία βάση, γιατί οι ορισμοί της ΚΟΠ «κουρεύουν» τους Ανορθωσιάτες διαιτητές από τα παιγνίδια της ομάδας μας;

Προς Θεού, δεν ζητάμε Ανορθωσιάτες διαιτητές για να έχουμε εύνοια. Απλά ρωτάμε γιατί να συμβαίνει αυτό. Εβδομάδα με εβδομάδα, ορίζουν στα παιγνίδια της Ανόρθωσης διαιτητές για τους οποίους η ομάδα μας έχει έντονα παράπονα για την απόδοσή τους, και η απάντηση της ΚΟΠ είναι και πάλι οι ορισμοί των ίδιων.

Ότι και να συμβαίνει, η διοίκηση οφείλει να απαιτήσει όπως δεν ξανακάνουν παιγνίδια της Ανόρθωσης και άλλοι, όπως ο Τράττος, ο Νικολάου και η Αγγέλα, και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι καιρός να ζητήσουμε και ξένους διαιτητές. Όχι μόνο για τους αγώνες των πλέιοφ, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Πολύ απλά, οι Κύπριοι διαιτητές είναι ή ανίκανοι ή τηλεκατευθυνόμενοι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ