ΣΑΛΟΣ με τις επιλεκτικές αναλύσεις Τσίκινη / Τι είπε για χέρι Κατελάρη, τι είχε πει για Κορέια

Θαυμάστε ακόμα μία φορά τον εκπρόσωπο των επιλεκτικών «αναλύσεων».

Για ακόμα μία φορά ο κατά φαντασία αναλυτής φάσεων Ηρακλής Τσίκινης, δείχνει πως σχολιάζει τις φάσεις με το δικό του επικίνδυνο τρόπο που προκαλεί ερωτηματικά…

Την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε ότι η φάση με τον Κορέια ήταν πέναλτι δίνοντας την πιο κάτω αιτιολόγηση:

«Εδώ βλέπουμε πως το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε αφύσικη θέση, αυξάνοντας τον όγκο του σώματός του. Από τη στιγμή που ο διαιτητής έχασε τη φάση θα έπρεπε να παρέμβει το βαρ προτείνοντας στον διαιτητή να δει τη φάση. Υπήρχε παράβαση και πέναλτι».

Για το χέρι του Κατελάρη στο παιγνίδι μας με τον Απόλλωνα, όπου το χέρι του Κύπριου αμυντικού ήταν ορθάνοικτο ενώ του Κορέια πριν μία εβδομάδα ήταν σχεδόν κολλημένο στο σώμα του, είπε ότι δεν ήταν πέναλτι!

Δεν είναι όλα τα χέρια πέναλτι, σε αυτή την περίπτωση είναι πάρα πολύ κοντά και ο αμυντικός δεν έχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα και δεν έχει χρόνο αντίδρασης. Είναι σε μία κανονική θέση και δεν υπάρχει κανένα χέρι να δοθεί πέναλτι», είπε σχετικά.

Αυτός λοιπόν είναι ο Τσίκινης με την κατά παραγγελία ανάλυση φάσεων. Να τον χαίρονται οι μάστροι του και ας του ευχηθούμε να συνεχίσει την καλή δουλειά του.

Απλά αναλογιστείτε τι λέει για δύο παρόμοιες φάσεις με τη δική μας μάλιστα να είναι καθαρή, ποιες ομάδες αφορούν αυτές οι φάσεις, και τα υπόλοιπα είναι εύκολα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ