Διπλό στην Πάφο / Ακέραιες οι ελπίδες για οκτάδα

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ανδρικής πετοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας, από την Πάφο και το «Άκης Κλεάνθους» μιας και η ΑΝΟΡΘΩΣΗ σε αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο επιβλήθηκε του ΑΠΟΠ με 94-86.

Αναλυτικά πιο κάτω το σχετικό δελτίο τύπου

Σημαντική εκτός έδρας νίκη της ανδρικής ομάδας

Νικηφόρο πέρασμα από την αίθουσα «Άκης Κλεάνθους», πραγματοποίησε στο αποψινό εξ` αναβολής παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική, η ανδρική μας ομάδα, η οποία επικράτησε του γηπεδούχου ΑΠΟΠ με σκορ 94-86.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα μας διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες της για είσοδο στην πρώτη 8αδα, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης για το πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, ενώ να σημειωθεί ότι εκκρεμεί και το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα.

Σχόλια για το παιχνίδι

Η ομάδα μας, αν και είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της 1ης περιόδου, εν τούτοις βρέθηκε πίσω στο σκορ, με την ολοκλήρωση της, καθώς ο ΑΠΟΠ προηγήθηκε με 16-15.

Στη 2η περίοδο, η ομάδα μας πέρασε και πάλι μπροστά και χάριν κυρίως στην καλή της άμυνα σε αυτό το χρονικό διάστημα, πήρε και προβάδισμα μέχρι και 8 πόντους και στο τέλος του ημιχρόνου, προηγήθηκε με 36-33.

Στην 3η περίοδο, η ομάδα μας βρήκε πιο πολλές λύσεις στην επίθεση, χάριν στους Πάρκερ, Μπάνιαρντ κατά κύριο λόγο και κράτησε σταθερά το προβάδισμα, για να προηγηθεί με 64-55.

Η επιθετική ευστοχία των παικτών μας, είχε συνέχεια και στην τελευταία περίοδο, όπου το προβάδισμα για την Ανόρθωση, ξεπέρασε και τους 10 πόντους και παρά την προσπάθεια ανατροπής που έκανε ο ΑΠΟΠ προς το τέλος, εν τούτοις τελικά η ομάδα μας έφθασε στην 8η φετινή της νίκη, κερδίζοντας το παιχνίδι με 94-86.

*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Μπάνιαρντ 25, Πάρκερ 28 (1), Μάλορι 13, Παντούρης 11 (3), Τσίγκας 5 (1), Σέπος 10 (2), Γρηγορίου 2, Αντωνιάδης, Χαραλάμπους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ