Ήττα στα ημιτελικά / Στοιχίζει η απουσία της Ντέλβα

Με ήττα από την ΑΕΛ ξεκίνησε την Κυριακή τη σειρά για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος η ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανασκόπηση του αγώνα από την επίσημη σελίδα 

Με ήττα για την ομάδα μας, τελείωσε το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο των θέσεων 2 & 3.

Αγωνιζόμενη χωρίς την Νταϊάνα Ντέλβα, η ομάδα μας είχε πολύ δύσκολο έργο και παρά το ότι στο πρώτο ημίχρονο, είχε το προβάδισμα, στην επανάληψη, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της αντιπάλου ομάδας, που τελικά πήρε τη νίκη με σκορ 61-39.

Αν και στην αρχή η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 6-0, στη συνέχεια βρήκε ρυθμό στην επίθεση και έτσι, προσπέρασε με 12-10, αλλά με το τέλος της πρώτης περιόδου, το σκορ ήταν ισόπαλο με 12-12.

Με εναλλαγές στο προβάδισμα εξελίχθηκε η β` περίοδος και έτσι, ούτε η μια ομάδα, ούτε η άλλη, δεν μπόρεσαν να αποσπαστούν στο σκορ. Όμως στο 19`, οι κοπέλες μας προηγήθηκαν με 23-20 και με αυτό το σκορ, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση.

Στην γ` περίοδο, τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα μας, η οποία σε αυτό το χρονικό διάστημα, σκόραρε μόλις 6 πόντους και έτσι, στο 30`, το σκορ μετατράπηκε σε 43-29 για την ομάδα της ΑΕΛ.

Τα δεδομένα, ήταν πολύ δύσκολα για να ανατρεπόταν η κατάσταση, αν και οι κοπέλες μας συνέχισαν να προσπαθούν, αλλά η σοβαρή απουσία της Ντέλβα, ήταν ένας αποτρεπτικός παράγοντας για να άλλαζε κάτι. Έτσι, η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 61-39.
*Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Μενελάου 6, Ράτσα 8 (1), Κωνσταντίνου, Μακρυγιώργη, Αθανασίου 8, Πιτσιλλίδου 13 (3), Ρουσσάκη, Γεωργίου 2, Σιαμπουλλή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ