ΑΠΟΕΛ 0 – 0 Ανόρθωση: Δυσκολεύουν δραματικά τα πράγματα

Ισόπαλο 0-0 τελείωσε το παιγνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί την ομάδα μας τις οποίες οι πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου λιγοστεύουν δραματικά. Η ομάδα μας ήταν κατώτερη από το αναμενόμενο, είχε όμως τις ευκαιρίες της, ενώ για ακόμα μία φορά απέναντι στο ΑΠΟΕΛ μένει με 10 ποδοσφαιριστές. Ο Τράττος μας απέδειξε σήμερα γιατί θεωρήθηκε ο κατάλληλος διαιτητής για αυτό τον αγώνα, καθώς ακόμη και στις καθυστερήσεις, χαρίστηκε σε παίχτη του ΑΠΟΕΛ που κλώτσησε εκτός φάσης ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Η σύνθεση

Με αρκετές αλλαγές άρχισε το παιγνίδι ο Πάμπος Χριστοδούλου, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μάστρου, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ίλιτς και Ζόρζε, με τον Ντουάρτε στο δεξί αμυντικό άκρο και τον Αβραάμ στο αριστερό. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ήταν οι Αλέξα και Σκοπελίτης, με τους Λαμπάν και Σπαντάτσιο να αλλάζουν χώρους μεταξύ αριστερού επιθετικού άκρου και πίσω από τον επιθετικό. Στην κορυφή ήταν ο Ρέζεκ και δεξιά ο Λαβόρδε.

Πρώτο ημίχρονο

Το ΑΠΟΕΛ άρχισε καλύτερο το παιγνίδι και στο πέμπτο λεπτό είχε την πρώτη καλή του ευκαιρία, με τον Μάστρου να αποκρούει σε κόρνερ κεφαλιά του Τζιόλη. Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε  το παιγνίδι και είχε τη δική της ευκαιρία με τον Ρέζεκ, όπου δεν κατάφερε να νικήσει τον Πάρντο από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια είχαμε περισσότερο ένα παιγνίδι κέντρου, με το ΑΠΟΕΛ να χάνει τις τελευταίες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

Δεύτερο ημίχρονο

Η ομάδα μας άρχισε καλύτερα από το ΑΠΟΕΛ το δεύτερο ημίχρονο και είχε δύο ευκαιρίες με Αβραάμ και Λαβόρδε να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια το ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε το παιγνίδι, και με την ανοχή Τράττου ανέλαβε τον έλεγχο, με την ομάδα μας να περιορίζεται σε αμυντικά καθήκοντα και να προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση κυρίως με τους ακραίους αμυντικούς. Το ΑΠΟΕΛ είχε τις ευκαιρίες τους, με την ομάδα μας όμως σε μία αντεπίθεση να ζητάει πέναλτι του Πάρντο πάνω στον Οκκά, που αν δινόταν θα έφερνε και την κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το ΑΠΟΕΛ είχε τον έλεγχο, και στο 81’ ο Τράττος με μεγάλη ευκολία έδειξε δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Ντουάρτε ο οποίος βρήκε τη μπάλα με τη χέρια σε μία φάση που γλίστρησε. Εκεί μας πίεσε αρκετά το ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν βρήκε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Στο τέλος, ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ κλωτσάει δικό μας, με τον Τράττο να του δείχνει κίτρινη, και ενώ ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ήταν έτοιμος από μόνος του να αποχωρήσει από το γήπεδο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ