Δύναμη και ύψος

Με τις επιστροφές Ίλιτς, Γκάλαμαζ και Άντιτς, η ομάδα μας αυτομάτως αποκτάει δύναμη και ύψος για τον αυριανό αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Οι τρεις απουσίαζαν στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ το προηγούμενο Σάββατο, και η επιστροφή τους δίνει περισσότερες επιλογές στον Πάμπο Χριστοδούλου για καταρτισμό των σχεδίων του για τον αυριανό αγώνα.

Ιδιαίτερα στα στημένα, η επιστροφή του Γκάλαμαζ κυρίως αλλά και του Ίλιτς αναμένεται να δώσει το κάτι περισσότερο που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ και πριν τραυματιστεί, ο Ρουμάνος είχε καθαρίσει στον αέρα όλες τις φάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν, και σίγουρα αν ήταν στο γήπεδο στη συνέχεια, δύσκολα θα δεχόμασταν τέρμα με τόση ευκολία όπως αυτό που πέτυχε ο Μπιτόν.

Από την άλλη, ο Άντιτς σε περίπτωση που πάρει θέση στη βασική εντεκάδα, θα δώσει δύναμη και πνευμόνια στην ομάδα. Μπορεί ο μόνος στόχος να είναι η νίκη, αλλά ο Πάμπος το πιθανότερο δεν θα ρισκάρει με δύο επιθετικά μπακ στη βασική εντεκάδα, όπως έκανε αναγκαστικά απέναντι στην ΑΕΚ με Ντουάρτε και Αβραάμ. Ο Σέρβος αμυντικός έκανε το καλύτερο του φετινό παιγνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο παιγνίδι του πρώτου γύρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ