Match Report: Ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Χρυσοστόμου

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, που με ανατροπή επιβλήθηκε του Άρη με 3-1. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Χρυσοστόμου, που με την είσοδο του στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τις ισορροπίες. Στο 13′ προηγήθηκε ο Άρης με τον Πακέ, η ομάδα μας ισοφάρισε στο 23′ με τον Χριστοφή, πήρε το προβάδισμα στο 47′ με τον Ουάρντα και κλείδωσε τη νίκη στο 73′ με τον Χρυσοστόμου.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις εκατέρωθεν είχε το πρώτο ημίχρονο.

Ο δραστήριος Χριστοφή με σουτ στο 1′ ανάγκασε το Βάνα να αποκρούσει όπως το ίδιο και στο 4′.

Η πρώτη αναποδιά στο παιχνίδια για την ομάδα μας ήρθε στο 5′, όταν ο Αραγιούρι ένοιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Στη θέση του πέρασε ο Αντωνιάδης.

Στο 13′ ο Άρης κατάφερε και πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι. Στην αντεπίθεση ο Σπόλιαριτς τροφοδότησε τον Μπαμπίκα, αυτός έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφθασε στον Πακέ που με πλασέ έκανε το 0-1.  Το γκολ λειτούργησε θετικά για την ομάδα της Λεμεσού που για ένα δεκάλεπτο περίπου, ήταν ιδιαίτερα απειλητική και έφτασε κοντά στο 0-2. Στο 17′ σουτ του Γκαρσία απέκρουσε ο Αμπαρτζουμιάν ενώ στη συνέχεια της φάσης μετά από σέντρα του Καζού, ο Στεπίνσκι με ωραία κεφαλιά ανάγκασε το Λόρια σε δύσκολη απόκρουση. Δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Στεπίνσκι κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 23′ και κόντρα στη ροή του ματς, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ισοφάρισε. Μετά από συνδυασμό του Ιωάννου και του Αμπαρτζουμιάν, ο Αρμένιος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Χριστοφή με προβολή έγραψε το 1-1.  Το γκολ βοήθησε την ομάδα μας που έψαξε το δεύτερο γκολ.

Το σουτ του Αρτυματά στο 25′ δεν ανησύχησε τον Βάνα. Στο 34′ γκολ του Ουάρντα δεν μέτρησε μιας και ο Αιγύπτιος ήταν offside. Στο 42′ ωραία κομπίνα του Πόποβιτς με τον Καλτσά, με το σουτ του Ελλαδίτη να καταλήγει λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για την ομάδα μας, ο Χρυσοστόμου πέρασε στη θέση του Πόποβιτς.

Ο μικρός μπήκε φουριόζος και στο 47′ έκλεψε την μπάλα από τον Σίλτενφελντ,την έδωσε στο Χριστοφή, αυτός την έστρωσε στον Καλτσά που επιχείρησε το σουτ, ο Βάνα απέκρουσε ασταθώς και ο Ουάρντα με πλασέ από κοντά έγραψε το 2-1.

Το γκολ έφερε την ομάδα μας σε θέση οδηγού.

Οι αναποδιές δεν έλειψαν, με τον Ιωάννου στο 60′ να αποχωρεί τραυματίας. Στη θέση του πέρασε ο Αβραάμ, ο Κορρέια πήγε στα χαφ και η διάταξη μετατράπηκε με τριάδα στα μετόπισθεν.

Με κινητήριο μοχλό τον Χρυσοστόμου, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ επιβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Έκλεισε τους χώρους και με ταχύτητα επιχείρησε να βγει στην αντεπίθεση.

Στο 72′ η ομάδα μας σφράγισε στην ουσία τη νίκη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κορρέια, ο Χρυσοστόμου με κεφαλιά έγραψε το 3-1. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έλεγξε πλήρως το παιχνίδι. Στο 81′ ο Κορρέια με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και ο Λάζαρος στο 82.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ της ομάδας μας, που έλεγχε το παιχνίδι με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέα, Αραγιούρι (Αντωνιάδης 7′), Κορέια, Αρτυματάς, Ιωάννου (Αβραάμ 63′), Πόποβιτς(Χρυσοστόμου 46′), Ουάρντα, Καλτσάς (Λάζαρος 76′), Χριστοφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ