Match Report: «Χ»άσαμε ακόμα δύο βαθμούς…

Ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» εξήλθε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Προηγηθήκαμε με τον Ντέλετιτς στο 11′ για να ισοφαρίσει στο 19′ η Πάφος με τον Βαλακάρι μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι-ανακάλυψη του ρεφ Αντωνίου.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο μπήκε η Πάφος, που κρατούσε μπάλα και επιχείρησε να μας απειλήσει. Το σουτ από τον Σεμέδο στο 3′ αποκρούστηκε από τον Λόρια.

Στην πρώτη τελική προσπάθεια της ομάδας μας στο 11′ πήραμε το προβάδισμα. Μετά από ωραίο συνδυασμό των Ουάρντα και Κορρέια, ο δεύτερο επιχείρησε τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής της Πάφου, με τον Ντέλετιτς με κεφαλιά ψαράκι να γράφει το 0-1.

Στο 16′ ο Μενέλαος Αντωνίου ανακάλυψε πέναλτι, σε πέσιμο του Πάνιτς εντός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλακάρι και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 20′ ο Φινλανδός της Πάφου αποχώρησε με κόκκινη, μετά από κτύπημα με τις τάπες στο κεφάλι του Βερχόβετς.

Στο 28′ μετά από μπαλιά του Ιωάννου,  ο Ντέλετιτς βγήκε πλάγια με τον Ρούτκο, έκανε το πλασέ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια και τον Νοβότνι στην επαναφορά να μη βρίσκει την μπάλα.

Η ομάδα μας προσπάθησε να βάλει πίεση στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου. Ο Ουάρντα είδε το φαλτσαριστό του σουτ να αποκρούεται σε κόρνερ στο 36′ ενώ στο 43′ σουτ του Κορρέια κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι της Πάφου.

Στο δεύτερο ημίχρονο  η ομάδα μας επιχείρησε να κρατήσει μπάλα και να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 50′ κεφαλιά του Νοβότνι κατέληξε άουτ, όπως και η κεφαλιά του Ουάρντα στο 57′.

Στο 58′ ο Αμπαρτζουμιάν έχασε σπουδαία ευκαιρία μετά σπό σέντρα του Κορρέια, ο Αρμένιος βρέθηκε σε θέση βολής με την κεφαλιά του να καταλήγει άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Λόρια απέκρουσε ασταθώς μακρινό σουτ του Φουρ.

Στο 62′ δημιουργήσαμε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Αραγιούρι εντός της περιοχής πλάσαρε με τον Κβίντα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας αν και κρατούσε μπάλα, με το παιχνίδι να παίζεται στο μισό της Πάφου δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις φάσεις που θα ήθελε, τα γεμίσματα που επιχείρησαν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν εύκολη λεία για τους Παφίτες ενώ και τα κόρνερ που κερδίσαμε δεν έφεραν φάσεις.

Ως εκ τούτου παραμείναμε στην ισοπαλία που σίγουρα δεν μας ικανοποιεί, μιας και μας αφήνει αρκετά πίσω.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Βερχόβετς (63΄Χρυσοστόμου) Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Κορρέα, Ιωάννου (78΄Αβραάμ)  Ντέλετιτς (32΄Πόποβιτς) Ουάρντα, Νοβότνι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ