«Αν έρθει πρόταση τον πρώτο λόγο έχει η Ανόρθωση…»

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τον προπονητη που ξεχωρίζει στην καριέρα του, τα πρώτα του βήματα αλλά και για το μέλλον.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έγιναν, απάντησε και για το μέλλον του δίνοντας προβάδισμα στην Ανόρθωση σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Κύπρο.

Σε ερώτηση για ποιον προπονητή ξεχωρίζει στην καριέρα του, απάντησε: «Ξεχωρίζω τον κύριο Πάους. Με εμπιστεύτηκε, με έβαλε από το πρώτο ματς και με κράτησε μέχρι το τελευταίο».

Ακολούθως, μίλησε για την παρουσία του στην Νότιγχαμ Φόρεστ μαζί με τον Αρτυματά: «Αν δεν πηγαίναμε στην Αγγλία δεν θα ήταν το ίδιο, δεν θα σκεφτόμασταν το ίδιο. Η νοοτροπία δεν θα ήταν η ίδια. Ήταν κομβική περίοδος για την καριέρα μου. Ξεκίνησα από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, όταν επέστρεψα στην Κύπρο πήγα στην Ανόρθωση. Με βοήθησε πολύ όταν πήγα για έξι μήνες δανεικός στην Αλκή. Με τον κύριο Κωστένογλου πήρα περισσότερο χρόνο και ετοιμάστηκα για την επόμενη σεζόν».

Μετά κλήθηκε να απαντήσει τι ομάδα είναι και τι θα έκανε σε περίπτωση που του γίνει πρόταση από κυπριακή ομάδα: «Σίγουρα Ανόρθωση, αλλά και με την ομάδα του χωριού μου, το Παραλίμνι. Αν έρθει πρόταση τον πρώτο λόγο έχει η Ανόρθωση. Να μην μιλάμε όμως για το μέλλον επειδή ποτέ δεν ξέρεις».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ