Match report: Όσο χρειαζόταν για την πρόκριση…

Σε ένα παιχνίδι που δεν θα θυμόμαστε για πολύ καιρό, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη με την Πάφο με 0-0 και σφράγισε με αυτό τον τρόπο την πρόκριση της στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με αλλαγές η εντεκάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Ο Κετσπάγια παράταξε τους Λόρια κάτω από τα δοκάρια, Αβραάμ αριστερά, Κορρέα δεξιά και τους Ρισβάνη και Αραγιούρι να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Αρτυματάς, Χουσμπάουερ στα χαφ και τον Πόποβιτς ως επιτελικό. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ουάρντα, δεξιά ο Ντέλετιτς και στην κορυφή ο Νοβότνι.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Δυνατά μπήκε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα μας στα πρώτα να έχει τον έλεγχο. Στο 2′ σουτ του Ντέλετιτς εντός της περιοχής να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 10′ μετά από σέντρα του Ουάρντα, η κεφαλιά του Νοβότνι δεν προκάλεσε ανησυχία στον Ρούτκο.

Από εκεί και πέρα η Πάφος ισορρόπησε αρχικά και ακολούθως πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν είτε μέσω στημένων φάσεων, είτε μέσω μακρινών σουτ. Η ομάδα μας ήταν καλά οργανωμένη αμυντικά και ως εκ τούτου οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή δεν μπορούσαν να φτιάξουν τις ξεκάθαρες φάσεις.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αραγιούρι δεν κατάφερε να μπει εγκαίρως στην τροχιά της μπάλας και έτσι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για την ομάδα μας. Στο 45′ ο Βερχόβετς πέρασε στη θέση του Χουσμπάουερ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πόποβιτς ζήτησε αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Χρυσοστόμου.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, με τον Κετσπάγια στο 60′ να δίνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στον Εσκοβάλ, με τον Πορτογάλο να περνά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Αμπαρτζουμιάν, με τους Αραγιούρι και Ντέλετιτς να περνούν εκτός. Ως εκ τούτου η διάταξη άλλαξε με τριάδα στα μετόπισθεν.

Ότι αξιοσημείωτο σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο έγινε στις καθυστερήσεις. Στο 90+1′ ο Ουάρντα από πλεονεκτική θέση, προτίμησε να σουτάρει αντί να δώσει την μπάλα στο Βερχόβετς, με την μπάλα όμως να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια. Στο 90+3′ ο Χρυσοστόμου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρούτκο, όμως το πλασέ του με εξουδετερωμένο το τερματοφύλακα αποκρούστηκε στη γραμμή από αντίπαλο αμυντικό.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αρτυματάς, Αβραάμ, Πόποβιτς (Χρυσοστόμου 53′), Αραγιούρι (Εσκοβάλ 60′), Χουσμπάουερ (Βερχόβετς 46′), Ρισβάνης, Κορρέα, Ντέλετιτς (Αμπαρτζουμιάν 60′), Ουάρντα, Νοβότνι (Ιωάννου 69)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ