Match Report: Συμβιβασμός που δεν μας βολεύει…

Στην ισοπαλία  με 1-1 συμβιβάστηκε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ με την Ομόνοια. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με γκολ από τον Λέζιακς στο 25′ για να ισοφαρίσει ο Βερχόβετς στο 37′ με κεφαλιά ψαράκι.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Λόρια, Αρτυματάς, Βερχόβετς, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Κορρέα, Ουάρντα, Νοβότνι.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Δίχως φάσεις πολλες ήταν το πρώτο ημίχρονο, με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να έχει την κατοχή της μπάλας ωστόσο να μην μπορεί να γίνει απειλητική.

Στο 5′ μετά από φάουλ του Καλτσά, η μπάλά έφθασε στο Χουσμπάουερ με το σουτ του όμως να αποκρούεται από αντίπαλο αμυντικό. Στο 6′ η Ομόνοια είχε την πρώτη της καλή στιγμή, ωστόσο το πλασέ του Λοΐζου κατέληξε άουτ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι κυρίως ήταν μεσαίας γραμμής. Στο 25′ ένα λαθος της ομάδας μας μετά από εκτέλεση άουτ, έφερε τον Λέζιακς από αριστερά να παίρνει την μπάλα και να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ, που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Λόρια, σημειώνοντας έτσι το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 37′ η ομάδα μας στην πρώτη φάση της ουσιαστικά μετά το τέρμα που δέχθηκε, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μετά από ωραίο συνδυασμό, Ουάρντα και Κορέια, ο Βραζιλιάνος σημάδεψε με συστημένη μπαλιά τον Βερχόβετς, με τον Σλοβένο με κεφαλιά ψαράκι να γράφει το 1-1.

Στο 43′ ο Αμπαρτζουμιάν τροφοδότησε τον Καλτσά εντός περιοχής, με το σουτ του Ελλαδίτη να καταλήγει όμως άουτ.

Το 1-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός στα πρώτα στάδια δεν ήταν καλός, με τις δύο ομάδες να ταλαιπωρούν την μπάλα. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να ασκήσει ουσιαστική πίεση και να φτιάξει τις ξεκάθαρες τελικές μπροστά  από την εστία του Φαμπιάνο.

Η πρώτη κίνηση από τον πάγκο έγινε στο 59′ όταν ο Ντέλετιτς πήρε τη θέση του Καλτσά, ενώ η δεύτερη στο 64′ όταν ο Πόποβιτς πήρε τη θέση του Βερχόβετς.

Η Ομόνοια ήταν καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν και έψαξε την αντεπίθεση. Στο 65′ σουτ του Λοίζου κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 73′ μακρινό σουτ του Αρτυματά κατέληξε άουτ. Παρά το γεγονός πως η ομάδα μας επιχείρησε να εντείνει την πίεση της, αυτό δεν της έφερε ουσιαστικές τελικές προσπάθειες. Στο 79′ σουτ από τον Ντέλετιτς ήταν άστοχο, ενώ στο 83′ σουτ από τον Νοβότνι εντός περιοχής ήταν επίσης άστοχο.

Στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις η Ομόνοια ήταν πιο απειλητική, ωστόσο οι δύο φάσεις που βρήκε ευτυχώς βρήκαν σε ετοιμότητα τον Λόρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ