Σχόλιο για Χρυσοστόμου: «’Εχει τον τσαμπουκά, ξέρει να παίξει μπάλα…»

Στη εκπομπή «Super Monday» ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Παναγιώτου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει τον Ανδρέα Χρυσοστόμου.

Αρχικά ο Παναγιώτου ανάφερε: «Εγώ το μικρό το θυμάμαι από τον καιρό που ήμουν υπεύθυνος ακαδημιών στην Ανόρθωση. Ήτανε τότε γύρω στα 8-9 χρονών και  έκανε προπόνηση με τους τρία χρόνια πιο μεγάλους. Έχει τον τσαμπουκά, ξέρει να παίξει μπάλα και βλέπεις ότι αυτό που έχει ο Ανδρέας το έχει και ο Μάμας της ΑΕΚ, μπορούν να πιέσουν ψηλά και να είναι στοχευμένα εκεί που πρεσσάρουν. Νομίζω αυτό είναι πλεονέκτημα για ένα ποδοσφαιριστή να αναχαιτίσει το παιχνίδι του αντιπάλου, γιατί όσο πιο ψηλά πιέσεις και κλέψεις την μπάλα τόσο πιο κοντά είσαι στο γκολποστ του αντιπάλου, αρά δεν τον αφήνεις  να δημιουργήσει και παράλληλα μπορείς να τον βρεις  πιο ανοργάνωτο  στην άμυνα. Νομίζω ο μικρός έχει όλα τα προσόντα και τα εκμεταλλεύεται και μπράβο του.»

Ενώ στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να μονιμοποιηθεί στην εντεκάδα ο Παναγιώτου είπε: «Ναι τον βλέπω να μονιμοποιείται με το σπαθί του παίρνει τη θέση και δικαίως. Αυτό είναι στα συν του Τιμούρ που εμπιστεύεται ένα μικρό από τις ακαδημίες της ομάδας  έστω και αν έφυγε ένα μικρό διάστημα στο εξωτερικό. Με τον ερχομό του πίσω δούλεψε σκληρά, κτυπήθηκε δύο φορές από τον κορωνοιό αλλά πάλι είναι εκεί. Νομίζω τώρα που αρχίσουν τα δύσκολα, δηλώνει παρών.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ