Το πρώτο σημάδι της κρίσης – No money για Ιτζάγκι

Πριν μερικές ημέρες, σας αναφέραμε σε άρθρο μας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο, πολλοί ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες θα αναζητήσουν αλλού στέγη το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, η πρώτη απώλεια για την ομάδα μας θα είναι ο Ισραηλίτης επιθετικός Μπαράκ Ιτζάγκι, του οποίου τα χρήματα για να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα είναι αρκετά και επιστρέφει στη Μακάμπι.

Ο Ισραηλίτης είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστιο ταλέντο αλλά και τεράστιο μισθό. Η κρίση δεν επιτρέπει τις σπατάλες πλέον, ενώ θα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας, να κρατήσουν ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Anorthosis24, η διοίκηση προσπάθησε μέσω ανταλλαγής ποδοσφαιριστών να κρατήσει τον Ισραηλίτη στο Αντώνης Παπαδόπουλος, αλλά η κίνηση αυτή δεν έφερε καρπούς. Μία κίνηση που θα ήταν προς το συμφέρον της ομάδας, η οποία θα αποκτούσε ακόμη ένα ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας το καλοκαίρι, ενώ θα καρπωνόταν και ένα μεγάλο ποσό από την μετακόμιση άλλου ποδοσφαιριστή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ