«Αν χάσουμε τελείωσαν όλα»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιγνίδι του Σαββάτου απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Τόνισε πως είναι το παιγνίδι της χρονιάς και αν χάσουμε, τότε τελείωσαν όλα. Αναλυτικά τι είπε:

«Είναι το ντέρμπι της χρονιάς. Είναι το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Για μας είναι καθοριστικό, είναι παιχνίδι χωρίς αύριο. Πάμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Θα πρέπει να νικήσουμε για να μπούμε ξανά στη μάχη του τίτλου. Αυτή είναι η πραγματικότητα Αν χάσουμε τελειώνουμε όλα. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο, όμως θέλουμε να νικήσουμε. Αν τα καταφέρουμε θα είναι νίκη έξι βαθμών. Θα αναπτερώσει τη ψυχολογία μας, η οποία είναι πολύ κάτω, ενώ θα τονώσει και τα πιστεύω μας. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι για να πάρουμε τον τίτλο, θα πρέπει να κερδίσουν».

Όσο αφορά το ντεφορμάρισμα κάποιων ποδοσφαιριστών:

«Κάποιοι ποδοσφαιριστές κλειδιά είναι πίσω σε ατομικό επίπεδο. Αυτό επηρεάζει την παρουσία της ομάδας και την αγωνιστική της ποιότητα. Κανείς δεν είναι ανίκανος. Δουλεύει πολύ και ο προπονητής στο θέμα ψυχολογίας. Κάποιοι άρχισαν να ανεβαίνουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουν στο επίπεδο που θέλουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ