Θέτουμε βάσεις πρόκρισης

Μεγάλο παιχνίδι θα φιλοξενήσει αύριο Παρασκευή το Θεμιστόκλειο, στις 20:00. Η Ανόρθωσις υποδέχεται την Α.Ε.Καραβά για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου πετόσφαιρας ανδρών.

Η ομάδα μας, η οποία θέλει να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο, καλείται να θέσει τις βάσεις πρόκρισης αν είναι δυνατόν από το πρώτο παιχνίδι, ώστε να έχει κατά το δυνατόν ευκολότερο έργο στον επαναληπτικό του Σπύρος Κυπριανού.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να υποτιμούμε τις δυσκολίες του αγώνα. Ο Καραβάς είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος που παραδοσιακά μας δυσκολεύει και θα απαιτηθεί κατάθεση ψυχής από τους πετοσφαιριστές μας στο κλειστό, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Η παρουσία του κόσμου μας είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Η βοήθεια και συμπαράσταση των φιλάθλων της Μεγάλης Κυρίας ήταν συγκλονιστική καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και αύριο στη Λεμεσό.

Το παιχνίδι, όπως και κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα μας, στο Anorthosis24.net/LIVE.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ