«Είμαι συνηθισμένος στην πίεση της Ευρώπης και των τίτλων…»

Χαρούμενος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ εμφανίστηκε ο Μπλαζ Βερχόβετς στις δηλώσεις του στην Cablenet.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του 

Για την επιλογή του να έρθει στην Ανόρθωση: «Ανυπομονούσα να ξεκινήσω κάτι διαφορετικό, όταν ήρθε αυτή η επιλογή ήμουν πολύ χαρούμενος, ήμουν σίγουρος πως ήθελα να το κάνω. Όταν μίλησα με τον Πόποβιτς, έμαθα πράγματα για την ομάδα, το πρωτάθλημα, αυτό έκανε την απόφαση μου πιο εύκολη, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω».

Για το ότι έχει εμπειρίες από πρωταθλητισμό και Ευρώπη με τη Μάριμπορ κι αν πιστεύει πως θα τις επαναλάβει στην Ανόρθωση: «Ναι, είμαι σίγουρος. Είμαι συνηθισμένος να παίζω για τους τίτλους και την Ευρώπη, οι στόχοι μου είναι ψηλοί, έτσι ναι, είμαι έτοιμος για αυτό, είμαι συνηθισμένος στην πίεση της Ευρώπης και των τίτλων, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το έχω ζήσει και θέλω να το συνεχίσω, έτσι μου αρέσει».

Για το αν είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια: «Είχαμε προετοιμασία τώρα για δύο εβδομάδες στη Σλοβενία, δεν έπαιξα σε παιχνίδι από τις αρχές Δεκεμβρίου, έτσι εντελώς έτοιμος δεν είμαι αλλά σωματικά είμαι εντάξει, αν με χρειαστεί ο προπονητής μου θα μπω στο γήπεδο και θα δώσω το 100%».

Αν μίλησε με τον Κετσπάγια: «Ναι, μίλησα μαζί του πριν υπογράψω, φυσικά. Μου μίλησε για την ομάδα, το πρωτάθλημα, τη χώρα. Μου είπε καλά πράγματα, ότι δεν χρειάζεται να το σκεφτώ και να έρθω στην Κύπρο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ