Δηλώσεις Νοβότνι: «Ανυπομονούσα να έρθω εδώ και να αγωνιστώ στην Ανόρθωση»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Σόμα Νοβότνι, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ουγγαρίας m4sport.hu και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την Κύπρο.

«Μέχρι στιγμής μόνο θετικές εντυπώσεις έχω από την παραμονή μου. Δεν κατάφερα να συναντήσω ακόμα όλη την ομάδα, αφού υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που είναι θετικοί στον κορονοϊό και δεν βρίσκονται μαζί μας. Εύχομαι να επιστρέψουν σύντομα για να είμαστε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Αναφορικά με την απόφασή του να φύγει από την Γερμανία και να παίξει ποδόσφαιρο στην Κύπρο τόνισε:

«Ήθελα να παίξω σε μια ομάδα στην οποία θα αποτελώ μια από τις βασικές επιλογές στην επίθεση. Στην ομάδα της Μπόχουμ πάλεψα το κάθε λεπτό και ήθελαν να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Μετά τον αγώνα με την Χόφενχαϊμ, πίστεψα ότι θα αξιοποιηθώ περισσότερο αλλά και πάλι έγινα ο τρίτος στη σειρά επιθετικός. Περίμενα λίγες περισσότερες ευκαιρίες. Όταν λοιπόν βρήκα μια ομάδα στην οποία μπορώ να προσφέρω και να γίνω ο νούμερο ένα επιθετικός, ήμουν πεπεισμένος να κυνηγήσω την ευκαιρία. Η Ανόρθωση είναι ένας μεγάλος σύλλογος και από την στιγμή που είχα την πρόταση ανυπομονούσα να έρθω εδώ και να αγωνιστώ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ