Match report: Απόδραση με Ουάρντα και τέταρτη θέση…

Πολύτιμο τρίποντο με 0-2 κατέκτησε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο Δασάκι που επιβλήθηκε του Εθνικού. Πρωταγωνιστής ο Ουάρντα που σημείωσε και τα δύο γκολ. Το πρώτο στο 58′ και το δεύτερο στο 71′.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με μία αλλαγή ήταν η εντεκάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Αντωνιάδης πήρε τη θέση του Κορρέα και ως εκ τούτου η εντεκάδα αποτελείτο από τους: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέια, Αραγιούρι, Αντωνιάδη, Αρτυματά, Πόποβιτς, Χουσμπάουερ, Ουάρντα, Ντέλετιτς και Κατσαράβα.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Την πρόθεση να μπει πιο δυνατά στον αγώνα είχε η ομάδα μας, δίχως όμως να καταφέρει να ασκήσει ουσιαστική πίεση στα πρώτα λεπτά και να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 16′ ο Ουάρντα με κεφαλιά μετά από κόρνερ δεν προκάλεσε καμία ανησυχία, όπως ούτε επίσης το σουτ του εκτός περιοχής στο 20′ που κατέληξε άουτ. Στο 25′ οι Κατσαράβα και Ουάρντα συνδυάστηκαν όμως το σουτ  του Αιγύπτιου ήταν άστοχο.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ο Εθνικός ισορρόπησε και απείλησε και αυτός με τη σειρά του. Στο 45′ ένα επιπόλαιο λάθος έφερε τον Ηλία μόνο με τον Λόρια από πλάγια, όμως ευτυχώς το γύρισμα του το πρόλαβε ο Αμπαρτζουμιάν και απομάκρυνε προ του επερχόμενου επιθετικού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την Ανόρθωση. Ο Λάζαρος πέρασε στη θέση του Κατσαράβα.

Η Ανόρθωση μπήκε με περισσότερη όρεξη στο δεύτερο ημίχρονο, στο 50′ σουτ του Πόποβιτς ανάγκασε τον Χριστοδούλου σε απόκρουση, ενώ στο 55′ ο Αρτυματάς σημάδεψε το δοκάρι όταν μετά από κόρνερ η μπάλα έφθασε στα πόδια του και με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Χριστοδούλου.

Στο 58′ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πήρε το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, ο Ουάρντα με προβολή από κοντά νίκησε τον Χριστοδούλου και έγραψε το 0-1.

Το γκολ έφερε την ομάδα μας σε θέση οδηγού και να διαχειρίζεται το παιχνίδι. Στο 71′ καταφέραμε και εδραιώσαμε το προβάδισμα. Ο Χριστοφή με ωραία ενέργεια τροφοδότησε κάθετα τον Ουάρντα που με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Χριστοδούλου και έγραψε το 0-2.

Το 0-2 σηματοδότησε στην ουσία τη νίκη της ομάδας μας. Στο 84′ ο Χρυσοστόμου με κεφαλιά από κοντά βρήκε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-3 ενώ στο 89′ το σουτ του Τζίμη από τα πλάγια κατέληξε άουτ.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Αντωνιάδης, Κορέια, Πόποβιτς (68′ Χρυσοστόμου), Χούσμπαουερ, Αρτυματάς, Ντέλετιτς (60′ Χριστοφή), Ουάρντα (85′ Κορρέα), Κατσιαράβα (46′ Λάζαρος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ