Ενσωμάτωση νεαρών στην ομάδα

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση επισημαίνει πως προπονήσεις υπό τις οδηγίες Αριάν Μπεκιάι και Γιώργου Γεωργίου και υπό την επίβλεψηΠάμπου Χριστοδούλου, άρχισαν νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες φέτος. Πρόκειται για τους Ζαχαρία Θεοδώρου, Νίκο Ευθυμίου και Γαβριήλ Κωνσταντίνου, καθώς και ο Παναγιώτης Λινάρδος που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας ότι σταδιακά θα προωθούνται νεαροί και κυρίως Κύπριοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις Ακαδημίες μας, έτσι ώστε να ενσωματωθούν στην Α’ ομάδα και το συντομότερο να αποτελούν και το βασικό κορμό της άρχισε να πραγματοποιείται.

Το Σωματείο μας πέρασε από τα λόγια στις πράξεις και εδώ και μερικές ημέρες άρχισαν να προπονούνται μαζί με το γυμναστή Γιώργο Γεωργίου και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αριάν Μπεκιάι υπό την επίβλεψη του προπονητή μας Πάμπου Χριστοδούλου, ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι πρότινος αγωνίζονταν υπό τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες, καθώς και ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη Β’ ομάδα του Σωματείου μας, με σκοπό τη σταδιακή ενσωμάτωση τους στην Α’ ομάδα.

Πρόκειται για τους Ζαχαρία Θεοδώρου, Νίκο Ευθυμίου και Γαβριήλ Κωνσταντίνου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονταν υπό τη μορφή δανεισμού και επέστρεψαν στο Σύλλογο μας. Μαζί τους και ο Πάνος Λινάρδος ο οποίος αποκτήθηκε από την ΑΕΖ Ζακακίου και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να κρατηθούν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση με στόχο την άμεση ένταξη τους στην ομάδα μας με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Σύντομα αναμένεται να ενταχθούν στις προπονήσεις και οι Αδάμος Χ’ Γεωργίου και Μάρκος Μιχαήλ οι οποίοι έχουν επίσης παραχωρηθεί ως δανεικοί, καθώς και ο Ανδρέας Μακρής που αποκτήθηκε από την ΑΕΠ για το καλοκαίρι.

Μαζί με τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές προπονούνται και ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα όπως οι Πέδρο Αλμέιδα, Πιεράκης Πιερή, Ανδρέας Ανδρέου, Θεόφιλος Χρυσοχός, Μάριος Σταύρου, Κωνσταντίνος Ζαχαρουδιού και Κωνσταντίνος Λαΐφης. Κάποιοι εξ’ αυτών των ποδοσφαιριστών άρχισαν παράλληλα και προπονήσεις  με την Α’ ομάδα”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ