Να νικήσει τον κακό της εαυτό

Μετά από τις τελευταίες εμφανίσεις της τελευταίας εβδομάδας σε Ευρώπη και πρωτάθλημα  ουδείς δεν πρέπει να είναι απογοητευμένος στο στρατόπεδο της ομάδας μας.

Όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας μας στη τελευταία συνέντευξη τύπου, θέλουμε το μάξιμουμ των βαθμών, αναμένονται δυο δύσκολοι αγώνες μέχρι τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου θα είναι μεγάλα εμπόδια όπως απέδειξε η μέχρι στιγμής πορεία του πρωταθλήματος.

Όμως ποιότητα υπάρχει, ταλέντο ακόμη περισσότερο που θα πρέπει να βγαίνει και στους αγωνιστικούς χώρους με σταθερότητα και όχι με εκλάψεις.

Το μόνο που απομένει μετά από όλα αυτά είναι η σταθερότητα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ  είναι  στις καλές εμφανίσεις και στα επιτυχές αποτελέσματα. Όπως είπε και ο πρόεδρος  της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς σε παλιές τους δηλώσεις ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας μας είναι ο εαυτός της, αρά το μόνο που απομένει για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί είναι να νικήσουμε και την κακή Ανόρθωση που έκανε την εμφάνιση της σε αρκετά παιχνίδια τη φετινή χρονιά ιδιαίτερα στα μετόπισθεν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ