«Οι μεγάλες ομάδες δεν τα παρατάνε ποτέ…»

Ο Σπύρος Καστάνας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ”, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πορεία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα ανάφερε ο Καστάνας.

Για το ψεσινό παιχνίδι: «Έγινε μια μεστή εμφάνιση από την ομάδα. Καλή εμφάνιση. Κέρδισε καθαρά. Για 60-65 λεπτά είχε πολύ καλή εμφάνιση.»

Για την ομάδα τη φετινή χρονιά: «Η φετινή Ανόρθωση έχει τα σκαμπανεβάσματα της, δεν έχει σταθερή απόδοση. Ελπίζουμε ότι μετά την εμφάνιση στο Βελιγράδι και εχτές θα πάρει θετική μορφή η απόδοση της και να παίρνει τους ανάλογους βαθμούς. Από εδώ και πέρα σημασία έχουν οι βαθμοί.»

Για τη συνέχεια: «Ελπίζω ότι πλέον η ομάδα θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα»

Για την υπόθεση τίτλο: «Οι μεγάλες ομάδες δεν τα παρατάνε ποτέ και η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο. Να μην πω ακατόρθωτο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Η Ανόρθωση πρέπει να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτος στόχος είναι η εξάδα και μετά αν την αφήσουν να διεκδικήσει κάτι άλλο»

Για τους ποδοσφαιριστές: «Μπορεί από κάποιους παίκτες να περίμεναν καλύτερα πράγματα. Κάποιοι έδωσαν, κάποιοι δεν σου έδωσα, έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν σου βγαίνουν πάντα ότι υπολογίζεις»

Για τον Ουάρντα: «Κάποιοι από εμάς με την μεταγραφή του Ουάρντα είπαμε “Παναγία μου ποιος έρχεται τώρα”, γνωρίζοντας την ιστορία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Εν τέλη βλέπουμε ότι είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα»

Για τον Ιανουάριο: «Ελπίζω τώρα τον Γενάρη να έρθουν παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ