«Η ομάδα βελτιώνεται…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ εξέφρασε τη δική του άποψη για την εικόνα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αναλυτικά όσα ανάφερε ο Μιχαήλοβιτς.

Για τον χθεσινό αγώνα: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μετά τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις. Στο τέλος της ημέρας ήρθε το ζητούμενο. Μένουν άλλα δυο παιχνίδια μέχρι το τέλος του χρόνου, και αν καταφέρουμε να πάρουμε 6 βαθμούς θα είναι πολύ καλό. Κανένα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας με τον Εθνικό ο οποίος ανεβαίνει θα είναι δύσκολο. Πριν δέκα μέρες την πάθαμε επίσης απ’ την ΠΑΕΕΚ στο Παπαδόπουλος. Η ομάδα όμως μπορεί να κερδίσει και τα δυο παιχνίδια».

Για την εμφάνιση: «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή. Είχε πολλές φάσεις όπως αυτή του Αμπαρτζουμιάν, το χαμένο πέναλτι και άλλα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήρθε γρήγορα το δεύτερο τέρμα και ήρθε εύκολη νίκη».

Αν το γεγονός πως τελείωσαν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα βοηθήσει την ομάδα: «Είναι σίγουρα. Θα είναι συγκεντρωμένη μόνο στο πρωτάθλημα. Το γεγονός πως υπάρχει κούραση στην ομάδα είναι επίσης λογικό αλλά τώρα η ομάδα είναι συγκεντρωμένη μόνο στο πρωτάθλημα».

Για τον Ντέλετιτς: «Του είχα δώσει συγχαρητήρια μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν. Του είχα πει πως ήταν κρίμα με αυτή την εμφάνιση που δεν σκόραρε. Τελικά ήρθε η γκολάρα και θα τον βοηθήσει».

Για τη σταθερότητα που ψάχνει η Ανόρθωση: «Όλες οι ομάδες είχαν θέματα σταθερότητας. Νομίζω μετά τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η συγκέντρωση πάει στο πρωτάθλημα και αυτό που ψάχνεις είναι η σταθερότητα».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Νομίζω φάνηκε στα τελευταία δυο παιχνίδι πως η ομάδα βελτιώνεται. Και στον αγώνα με την Παρτιζάν δεν βρήκαν πολλές φάσεις, και χθες η Δόξα είχε μόνο μια φάση. Είμαι σίγουρος πως οι αρμόδιοι που θα κάνουν τις μεταγραφές θα δυναμώσουν και την άμυνα».

Για τον Χουσμπάουερ: «Απ’ το πρώτο παιχνίδι στη φετινή χρονιά μέχρι ψες είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από πέρσι».

Για το πρωτάθλημα και τις ομάδες που είναι ψηλά: «Άνοιξαν μια διαφορά βαθμών όμως ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν ακόμη 10 παιχνίδια στη δεύτερη φάση αλλά και τα πλέι οφ που είναι άλλα 10. Θα χαθούν πολλοί βαθμοί και από αυτούς που είναι μπροστά. Το θέμα είναι αν οι ομάδες που είναι κάτω θα χάσουν λιγότερους βαθμούς απ’ τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ και τον Άρη. Στο τέλος της ημέρας η βαθμολογία πάνω κάτω λέει πάντα την αλήθεια. Οι τρεις ομάδες είχαν λιγότερες απώλειες. Σίγουρα είχαν κάποια παιχνίδια που η απόδοση τους δεν ήταν καλή όμως είναι εκεί και πήραν νίκες».

Για τις άλλες ομάδες: «Νομίζω πως Ανόρθωση και Ομόνοια θα τα πάνε καλύτερα χωρίς την Ευρώπη. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην κερδίζει στα τελευταία παιχνίδια όμως παίζει πολύ καλά. Πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίζει».

Για τον επιθετικό που χρειάζεται η ομάδα: «Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα σέντερ φορ που θα βάζει τέρματα, αλλά ο Τιμούρ ξέρει καλά τι ψάχνει και θα ενισχύσει την ομάδα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ