Match Report: Κρίμα και πάλι κρίμα, μπορούσαμε για την πρόκριση

Μαχόμενη να διεκδικεί την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό, έπεσε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο Βελιγράδι, που εξήλθε ισόπαλη με την Παρτιζάν με 1-1. Προηγήθηκαν οι Σέρβοι στο 20′ ισοφαρίσαμε στο 33′ με τον Λάζαρο.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Δίχως φόβο κατέβηκε  στο γήπεδο της  Παρτιζάν η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Η ομάδα μας στάθηκε θεσπέσια στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο ενώ δεν έλειψαν οι αδράνειες στα μετόπισθεν.

Στο 8′ κεφαλιά του Μιλοβάνοβιτς κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 14′ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ντέλετιτς που μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ όντας αμαρκάριστος, όμως ο Πόποβιτς απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 20′ η Παρτιζάν προηγήθηκε με 1-0. Σέντρα από τον Γιόβιτς από αριστερά, ο Μιλοβάνοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0 . Μέχρι και το 30′ η Παρτιζάν είχε τον έλεγχο και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις.

Στο 32′ μετά από μμακρινή μπαλιά του Ιωάννου, ο Ντέλετιτς ανατράπηκε από τον Πόποβιτς με τον ρεφ να δείχνει την άσπρη βούλα, ο Λάζαρος το εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 1-1.

Μετά το γκολ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το παιχνίδι άνοιξε. Στο 36′ ο Ντέλετιτς από μακριά δοκίμασε το σουτ, απέκρουσε όμως ο Πόποβιτς ενώ στο 44′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου ο Πόποβιτς έδιωξε με γροθιές και ο Αντωνιάδης με προβολή έστειλε την μπάλα παράλληλα από την εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την ομάδα μας. ο Πόποβιτς πήρε τη θέση του Ιωάννου.

Στο 48′ ο Ντέλετιτς με εξαιρετική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Πόποβιτς που σε θέση βολής, έπιασε το σουτ, η μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του κίπερ της Παρτίζαν!

Το δεύτερο ημίχρονο η μπάλα ανεβοκατέβαινε, καταγράφηκαν τελικές, αλλά όχι μεγάλες ευκαιρίες.

Στην εκπνοή του αγώνα όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση. Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Χριστοφή που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ

Αγωνίστηκαν οι: Τζουρ, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αντωνιάδης (Κορρέα 77′), Αραγιούρι, Αρτυματάς, Ιωάννου (Πόποβιτς 46′), Χουσμπάουερ, Ντέλετιτς, Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος (Κατσαράβα 68′)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ