Match Report: Ξανά δεχθήκαμε τρία γκολ, ξανά ήττα…

Οδυνηρή ήττα για την ομάδα μας που ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΠΑΕΕΚ με 2-3. Προηγήθηκαν με 0-2 οι Κερυνιώτες με γκολ των Νάντο και Ενόχ για να μειώσει ο Κορρέια στο 45’. Στο 62’ ο Αμπαρτζουμιάν ισοφάρισε σε 2-2 όμως στο 72’ ο Έσελινκ σημείωσε το τελικό 3-2.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με τρεις αλλαγές ήταν η εντεκάδα της ομάδας μας. Οι Ιωάννου, Χριστοφή και Αντωνιάδης πήραν τις θέσεις των Αρτυματά, Καλτσά και Αραγιούρι. Ως εκ τούτου η εντεκάδα αποτελείτο από τους Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Ρισβάνης, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς, Ουάρντα, Χριστοφή και Χριστοδουλόπουλο.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο μισάωρο η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα και προσπαθούσε σε ένα παιχνίδι με αργό τέμπο να πάρει το προβάδισμα.

Στο 12’ ο Λάζαρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρια του Πρόσεκ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ξανά ο Λάζαρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από κάθετο δοκάρι. Στο 17’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λάζαρος από κοντά νικήθηκε από τον Πρόσεκ ενώ στο 30’ ο Ουάρντα από κοντά δεν βρήκε την μπάλα.

Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, μετά από σέντρα από δεξιά ο Νάντο με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-1 ενώ στο 41’, ο Ενόχ από κοντά μετά από σέντρα του Δημητρίου έκανε το 0-2.

Στο 45’ ο Ουάρντα απώλεσε τετ-α-τετ ωστόσο στην επαναφορά ο Κορέια σημείωσε το 1-2 σκορ που οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή. Ο Κατσαράβα πέρασε στη θέση του Πόποβιτς.

Με διάθεση να πιέσει για την ολική ανατροπή μπήκε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58’ ο Λάζαρος έχασε τετ-α-τετ μιας και αποκρούστηκε η μπάλα από αντίπαλο αμυντικό πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Στο 62’ το παιχνίδι ήρθε στα ίσα. Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα, ο Χριστοφή πήρε την κεφαλιά απέκρουσε ασταθώς ο Πρόσεκ όμως ο Αμπαρτζουμιάν από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.  Μετά το γκολ και για ένα δεκάλεπτο επιδιώξαμε την ανατροπή, όμως η κεφαλλιά του Ουάρντα στο 65’ κατέληξε άουτ.

Στο 72’ η ΠΑΕΕΚ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Νάντο από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Έσελινκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας μετά τη νέα ψυχρολουσία δεν κατάφερε να βρει την αντίδραση. Παρά το γεγονός ότι φορτώσαμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, οι προϋποθέσεις και ευκαιρίες που βρήκαμε δεν βρήκαν στόχο και ως εκ τούτου γνωρίσαμε την έκτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αντωνιάδης, Κορέια, Λάζαρος, Πόποβιτς (Κατσαράβα 46′), Αμπαρτζουμιάν, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης, Ιωάννου (83΄ Ρουσιάς), Ουάρντα, Χριστοφή (62΄ Ντέλετιτς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ