«Κερδίζοντας τον πρωτοπόρο κόβεις δρόμο…»

Για τον σημερινό αγώνα μίλησε ο  Δημήτρης Χριστοφόρου, στη Cablenet πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Για το γεγονός ότι ο αγώνας ακολουθεί μετά τη μεγάλη επιτυχία επί της Γάνδης: «Είναι καλή η συγκυρία μετά από την Πέμπτη. Είναι όμως ξεχωριστή διοργάνωση, δεν συνδέεται. Η ομάδα μας είναι μέσα στους στόχους της και στις τρεις διοργανώσεις. Σήμερα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Αν είναι τελικός το παιχνίδι για την Ανόρθωση, νοουμένου ότι βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία: «Υπάρχουν μπροστά μας 90 λεπτά που θα κρίνουν τρεις βαθμούς. Ναι αν δεν τους πάρουμε θα μείνουμε μακριά. Δεν κρυβόμαστε. Κερδίζοντας τον πρωτοπόρο κόβεις δρόμο».

Για την ώρα έναρξης του παιχνιδιού: «Δεν είναι θετικό σε μία εργάσιμη μέρα. Ξέρουμε γιατί γίνεται. Ευελπιστώ ότι οι οπαδοί μας θα βρουν το τρόπο να έρθουν στο γήπεδο. Έχει κόσμο στα εκδοτήρια».

Για τον Κωστάκη Αρτυματά: «Από την αρχή που έγινε γνωστός ο τραυματισμός είχαμε πει θα είναι εκτός με τη Γάνδη και θα επανεξεταστεί. Η επανεξέταση έγινε την Πέμπτη και βγήκε ότι με δύο προπονήσεις μπορεί να μπει στην αποστολή. Να είστε βέβαιοι ότι αν δεν υπήρχε το ιατρικό οκ, ο παίκτης δεν θα ήταν στην ενδεκάδα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ