1400 εισιτήρια για το ΓΣΠ…

1400 εισιτήρια θα μας δώσει το ΑΠΟΕΛ για το παιγνίδι του Σαββάτου στο ΓΣΠ, ως… ανταπόδοση του «ανάλογου» αριθμού που τους δώσαμε εμείς για το Αντώνης Παπαδόπουλος. Για το θέμα αυτό θα επανέρθουμε αργότερα… Η ανακοίνωση του σωματείου για την προπώληση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι η προπώληση για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, που θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου στο ΓΣΠ και ώρα 16:30, ξεκινά αύριο Τετάρτη η ώρα 9:00 το πρωί ταυτόχρονα σε όλες τις επαρχίες. Παρακαλούμε θερμά όλο τον κόσμο να σεβαστεί την ώρα έναρξης και ενημερώνουμε ότι έχουν δοθεί ρητές οδηγίες έτσι ώστε η προπώληση να αρχίσει στις 9:00 το πρωί Παγκύπρια.

Συνολικά η ομάδα μας θα παραλάβει 1400 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν όλα σε προπώληση. Σημειώνουμε ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία για τους οπαδούς μας την ημέρα του αγώνα στο ΓΣΠ. Οι οπαδοί μας θα καταλάβουν το Βόρειο πέταλο του σταδίου και περισσότερες οδηγίες αναφορικά με την πρόσβαση στο γήπεδο, τους χώρους στάθμευσης και γενικά τα μέτρα ασφαλείας θα ανακοινωθούν μετά την Αστυνομική σύσκεψη που θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι στη Λευκωσία.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη εισιτήρια θα διατίθενται μόνο για τους κατόχους καρτών διαρκείας. Ο κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας θα δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο ανά κάρτα. Σε περίπτωση που υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια αυτά θα πωλούνται από την Παρασκευή το πρωί προς κάθε ενδιαφερόμενο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 για τα κανονικά και €10 για τα μαθητικά.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω του ότι η μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι κλειστή λόγω ανακαίνισης, η προπώληση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας μας στη Λάρνακα γίνεται από το περίπτερο «Το πρωτότυπο» το οποίο βρίσκεται στη Γρίβα Διγενή απέναντι από τον Ερυθρό Σταυρό.

Σημεία προπώλησης:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Περίπτερο «Το Πρωτότυπο» Γρίβα Διγενή 3 (απέναντι από Ερυθρό Σταυρό), τηλ. 24651212

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Ανορθωσιάτες… ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ