Match report: Σωρεία λαθών και ήττα…

Την ήττα με 3-2 γνώρισε από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Πήραμε το προβάδισμα στο 17′ με τον Ουάρντα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Σαμπίνια. Ο Γκουστάβο στο 74΄έκανε το 2-1 και ο ίδιος ποδοσφαιριστής με εκτέλεση πέναλτι στο 83′ σημείωσε το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε με γκολ του Λάζαρου στις καθυστερήσεις.

Match Report

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο αρχικώς και ακολούθως με την πάροδο του δεκαλέπτου να αρχίσει να δημιουργεί φάσεις προς την αντίπαλη εστία με κινητήριο μοχλό τον Αμρ Ουάρντα.

Στο 8′ σουτ του Αιγύπτιου κατέληξε άουτ ενώ δύο λεπτά αργότερα νέο σουτ του Ουάρντα αποκρούστηκε από τον Μολ και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 17′ πήραμε το προβάδισμα στο σκορ. Με σέντρα του Καλτσά από δεξιά, ο Ουάρντα με κεφαλιά έκανε το 0-1. Γκολ που χρειάστηκε την παρέμβαση του VAR για να μετρήσει, μιας και ο Θεουλή είχε καταλογίσει αρχικώς επιθετικό φάουλ.

Η ομάδα μας μετά το γκολ έψαξε να εδραιώσει το προβάδισμα της. Στο 31′ σουτ του Καλτσά κατέληξηε άουτ, όπως και η κεφαλιά του Λάφερτι στο 33′. Σουτ του Αρτυματά στο 33′ αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Μολ σε κόρνερ.

Στο 37′ ο Ολυμπιακός έστειλε το πρώτο μήνυμα, ο Χαραλάμπους αμαρκάριστος εντός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ. Ότι δεν πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 37′ το πέτυχαν στις καθυστερήσεις. Μετά από κόρνερ, ο Σαμπίνιο αμαρκάριστος εντός περιοχής με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με στόχο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Μέχρι το 60′ είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Αραγιούρι στο 53′ με καρφωτή κεφαλιά να αναγκάζει τον Μολ σε εξαιρετική απόκρουση.

Μετά το 60′ ο Ολυμπιακός έψαξε και αυτός με τη σειρά του να μας απειλήσει. Στο 70′ ο Λάζαρος δεν θα καταφέρει να πάρει την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Στο 72′ ο Μάντζης με κεφαλιά θα βρει σε ετοιμότητα τον Λόρια.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 74′. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σαν σε προπόνηση αντάλλαξαν την μπάλα και ο Κονφέ με γύρισμα εντός περιοχής πέτυχε τον Γκουστάβο αμαρκάριστο που με σουτ νίκησε τον Λόρια.

Στο 79′ ο Γκουστάβο επιχείρησε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αραγιούρι και ο Θεουλή με τη βοήθεια του VAR υπέδειξε το πέναλτι, με τον Γκουστάβο να εκτελεί εύστοχα και να γράφει το 3-1.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Λάζαρος με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Μολ..

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Λάφερτι (52′ Κατσιαράβα), Πόποβιτς (64′ Λάζαρος), Καλτσάς (86′ Αμπαρτζουμιάν), Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (86′ Ντέλετιτς), Ρισβάνης (86′ Ρουσιάς), Ουάρντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ