Match Report: Μάγκικο διπλό και βαθμολογική ανάσα

Μεγάλη νίκη με 0-1 πέτυχε πριν από λίγο στο ΓΣΠ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που κέρδισε την Ομόνοια με 0-1.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Νίκα Κατσαράβα στο 37′ μετά από ωραία επιθετική ενέργεια των Χριστοδουλόπουλου, Ντέλετιτς, Ουάρντα και Κατσαράβα.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Δίχως πολλές φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ. Η Ομόνοια κράτησε την μπάλα και προσπάθησε να επιτεθεί, από την άλλη η ΑΝΟΡΘΩΣΗ επιχείρησε να κλείσει τους χώρους και να κτυπήσει στην αντεπίθεση.

Ο Λόρια ήταν σε ετοιμότητα και στο 6′ απέκρουσε κεφαλιά του Ζαχαρίου. Αυτή ήταν στη ουσία η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων. Στο 37′ η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Ο Λάζαρος κράτησε ωραία την μπάλα, ανέβηκαν οι υπόλοιποι, την έδωσε στον Ντέλετιτς αυτός έκανε το γύρισμα στον Ουάρντα με τον Αιγύπτιο να δίνει έτοιμο γκολ στον Κατσαράβα που από κοντά έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τις φάσεις για να τελειώσει το παιχνίδι, δεν το έπραξε και ως εκ τούτου η Ομόνοια συνέχισε να ελπίζει για βαθμολογικό όφελος. Στο 50′ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λάζαρο ανάγκασε τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση ενώ στο 52′ γκολ του Ρισβάνη ορθώς ακυρώθηκε ως offside.

Η Ομόνοαι με τις αλλαγές έγινε πιο επιθετική και κατάφερε στο διάστημα 55-60 να φτιάξει 2-3 καλές στιγμές, όμως ο Λόρια ήταν σε ετοιμότητα με πιο μεγάλη στιγμή την απόκρουση του Γεωργιανού σε τετ-α-τετ.

Ο Λάζαρος στο 66′ και στο 69′ έχασε καλές στιγμές για να αυξήσει το δείκτη του σκορ σε 2-0, όμως ο Φαμπιάνο δήλωσε παρών λέγοντας όχι στον επιθετικό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Όταν δεν σκοτώνεις το παιχνίδι, δίνεις ευκαιρία στον αντίπαλο να ελπίζει. Έτσι στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να το πληρώσουμε με ητν Ομόνοια μετά από στατική φάση να βρίσκει το δοκάρι.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αρτυματάς, Κορέια, Λάζαρος (82΄ Ρουσιάς), Κατσαράβα (64΄ Αντωνιάδης), Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης, Ντέλετιτς (76΄ Χριστοφή), Ουάρντα (82΄ Αβραάμ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ