Δεν σταματάμε εδώ

Ο στόχος της ομάδας παραμένει ο ίδιος αφού παρά την ήττα, η διαφορά από την κορυφή παρέμεινε στους έξι βαθμούς και πλέον ο στόχος είναι το 5 στα 5. Ναι μεν ήταν μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε την ψαλίδα από την πρώτη θέση, όμως αρκετοί παράγοντες ήταν εναντίων μας για άλλο ένα παιχνίδι.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου χωρίς να έχει αρκετές επιλογές παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-4-2 εντούτοις η γρήγορη αποχώρηση του Βαλβέρδ, δεν τον άφησε να κάνει το παιχνίδι του. Η ομάδα παρουσιάστηκε ανανεωμένη στον αγωνιστικό χώρο, με πάθος και ζωντάνια, ενώ ήταν αυτή που κρατούσε την μπάλα και στρίμωξε την ΑΕΚ στο μισό γήπεδο μετά την αποβολή. Λίγο η ατυχία όμως και λίγο η διαιτησία, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Η προσπάθεια όμως δεν σταματά εδώ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει πλέον αρκετό χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει του Σαββατιάτικου σημαντικού αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ένας αγώνας τίτλου όπως όλοι γνωρίζουμε αφού μόνο με νίκη η ομάδα μας θα έχει πιθανότητες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, θα είναι αποτυχία. Επίσης, επιστρέφουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές, άλλοι από τραυματισμούς και άλλοι από τιμωρίες, γεγονός που θα δώσει περισσότερες επιλογές στο χέρι του Κύπριου τεχνικού. Γι’αυτά όμως, θα μιλήσουμε αναλυτικότερα εντός της εβδομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ