Γιατί ρε παιδιά, γιατί; (Φωτο από τις ζημιές)

Είμαστε βέβαιοι ότι κάποιοι απ’ αυτούς που προξένησαν τις ζημιές στα αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών, προπονητών, ακόμα και στο μηχανάκι του φροντιστή μας διαβάζετε.

Δεν θα κάνουμε τον κόπο να καταδικάσουμε, ούτε να σας αποκαλέσουμε με τα κοσμητικά επίθετα που σας βαφτίζουν οι διάφοροι άλλοι. Θα σας ρωτήσουμε απλά “γιατί;”.

Τώρα θα παίξουν καλύτερα οι παίχτες μας; Θα βάλουν περισσότερο πάθος; Αν είδατε το παιχνίδι, το μόνο που δεν τους έλειπε, ήταν το πάθος. Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Οι ενέργειές σας, ήταν έξω από κάθε λογική. Ίσα-ίσα, που το μόνο που καταφέρατε, είναι να στρέψετε την προσοχή όλων αλλού. Αντί να αναζητούμε ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν για τον αγωνιστικό κατήφορο, θα ψάχνουμε για τους “χουλιγκάνους” και τους “ανεγκέφαλους” που τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Ακόμα κι αν θέλατε να τιμωρήσετε τους παίχτες, να είστε βέβαιοι ότι θα αποζημιωθούν μέχρι το τελευταίο σεντ για τις ζημιές τους. Από την ομάδα θα τα πάρουν, δηλαδή από μας! Αντιληφθείτε ότι δεν βοηθάτε κανένα έτσι, ούτε την ομάδα, ούτε τους εαυτούς σας, που θα βρεθείτε πολύ πιθανόν και μπλεγμένοι αύριο-μεθαύριο, σε αστυνομίες και δικαστήρια.

Να ελπίσουμε ότι ήταν η τελευταία φορά; Προφανώς  και δεν θα είναι. Ας αναλάβει ο καθένας τα μέτρα και τις ευθύνες του. Πολύ περισσότερο, ας προβληματιστούν όσοι κάνουν τα στραβά έως τα… γλυκά μάτια σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ιδού τα αποτελέσματα!

Παρεμπιπτόντως, τα όσα γράφτηκαν περί ζημιών στο Μουσείο κλπ ήταν τουλάχιστον άστοχα, καθώς καμιά ζημιά δεν υπέστη το Μουσείο της ομάδα μας.

[nggallery id=59]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ