«Έφτασε ο καιρός και πάλι η ομάδα…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο Χριστάκης Κασσιανός.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που θήτευσε μεταξύ άλλων και σε διάφορα άλλα πόστα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ εξέφρασε την πεποίθηση πως έφτασε ο καιρός η ΑΝΟΡΘΩΣΗ να μπει εκ νέου σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς.

Αναλυτικά πιο κάτω οι τοποθετήσεις του Κασσιανού

«Η Ανόρθωση πήρε αποτέλεσμα που μεταφέρει το θέμα πρόκρισης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι καλό αυτό με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ. Έγινε ένα εξαιρετικό ματς από πλευράς Ανόρθωσης, μπορεί να κινδυνεύσαμε, όμως, μέσο-αμυντικά πήγαμε εξαιρετικά, δεν είναι εύκολες οι έδρες στο Ισραήλ.

Η Ανόρθωση μπορούσε να σκοράρει. Η αύρα του «Παπαδόπουλος» θα δώσει δυναμική, είμαστε αισιόδοξοι ότι έφτασε πλέον ο καιρός να μπει και πάλι η ομάδα σε ρυθμούς ευρωπαϊκούς.

Δεν ήταν εύκολη έδρα της Μπερ Σεβά. Το 0-0 είναι καλό αλλά και επικίνδυνο αποτέλεσμα διότι πρέπει να κερδίσουμε, έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Θέλουμε να περάσουμε σε ομίλους, η Ανόρθωση είναι διψασμένη, είναι αυτή που άνοιξε το δρόμο για τους ευρωπαϊκούς ομίλους και απέχει, όμως, γι’ αρκετά χρόνια.

Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που πατούν στα τετράγωνα και αυτό την κάνει επικίνδυνη. Είμαι αισιόδοξός και πιστεύω ότι θα δούμε μια εικόνα στον επαναληπτικό όπως με την Ραπίντ. Η Ανόρθωση γίνεται πιο ομάδα, μπορεί για την ουσία και το θέαμα, στην παρούσα φάση θέλουμε την ουσία, για αγωνιστικούς, οικονομικούς λόγους αλλά και για την βαθμολογία της Κύπρου στην κατάταξη της UEFA».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ