Match Report: Η πρόκριση θα κριθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ισοπαλία δίχως τέρματα απέσπασε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο Ισραήλ απέναντι στην Μπερ Σεβά. Η ομάδα μας απειλήθηκε για λίγο στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου είχε όμως και αυτή τις ευκαιρίες της για να σημειώσει ένα γκολ.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Δίχως αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Ραπίντ παρέταξε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ο Κετσπάγια.

Η εντεκάδα αποτελείτο από τους Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Ρισβάνη, Αραγιούρι, Αρτυματά, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς, Ντέλετιτς, Λάζαρο και Λάφερτι.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά με αργό τέμπο κάτι που αναμφίβολα βόλευε την ομάδα μας.

Η πρώτη τελική ήταν για τους γηπεδούχους, όταν ο Μίχα με τροφοδότησε από πλάγια τον Ανσάχ όμως το σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Αραγιούρι. Ο ίδιος παίκτης επιχείρησε και στο 25’ να απειλήσει, όμως αυτή τη φορά βρήκε απέναντι του τον Ρισβάνη.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ήταν στο 28’ μετά από φάουλ του Πόποβιτς ο Λάφερτι με γυριστό από κοντά δεν βρήκε στόχο.

Από εκεί και πέρα μέχρι και το 45’ η Μπερ Σεβά είχε την πρωτοβουλία και έφτιαξε φάσεις για να πετύχει ένα γκολ όμως ο Λόρια δήλωσε παρών. Στο 31’ απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Σαφούρι, με την μπάλα στην επαναφορά να φθάνει στον Πετρούτσι του οποίου το σουτ κατέληξε άουτ. Στο 34’ ο Γεωργιανός απέκρουσε σουτ του Ανσάχ ενώ στο 38’ δήλωσε παρών σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαφούρι.

Στο 45’ χάσαμε τεράστια ευκαιρία με τον Ντέλετιτς. Πόποβιτς και Λάζαρος συνδυάστηκαν, το τακουνάκι του Πόποβιτς είχε αποδέκτη τον Χουσμπάουερ ο οποίος με σουτ ανάγκασε τον Αρούς σε ασταθή απόκρουση με τον επερχόμενο Ντέλετιτς να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για την ομάδα μας. Μάλιστα στο 47’ ο Λάφερτι βρήκε καλή στιγμή, όταν μετά από κάθετη του Πόποβιτς το σουτ του αποκρούστηκε από αμυντικό σε κόρνερ.

Η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισε καλύτερα τους χώρους. Ο Κετσπάγια προχώρησε στο 56’ στις πρώτες αλλαγές. Απέσυρε τον Χουσμπάουερ και τον Λάφερτι και πέρασε στις θέσεις τους, τους Αντωνιάδη και Ρουσιά. Στο 60’ ο Λάζαρος επιδίωξε με εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον Αρούς αλλά ο Ισραηλινός απέκρουσε ασταθώς.

Στο 75’ ο Κετσπάγια προχώρησε στις 2 τελευταίες αλλαγές ενώ προηγουμένως είχε περάσει ο Τζίμης αντί του Ντέλετιτς. Συγκεκριμένα πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Χρυσοστόμου και Ελουντού αντί των Χριστοδουλόπουλου και Πόποβιτς. Στο 80’ ο Ντορ Μίχα από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ομάδα μας κράτησε το μηδέν δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα αλλά ούτε και απείλησε με τη σειρά της  τους Ισραηλινούς. Ως εκ τούτου η πρόκριση θα κριθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (57΄ Αντωνιάδης), Πόποβιτς (75΄ Ελουντού), Ντέλετιτς (67΄ Χριστοφή), Χριστοδουλόπουλος (75΄ Χρυσοστόμου), Λάφερτι (57΄ Ρουσιάς)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ