«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι…»

Για την αναμέτρηση της Πέμπτης τοποθετήθηκε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ο Itay Shechter.

Ο έμπειρος Ισραηλινός επιθετικός χαρακτήρισε σημαντικό το αυριανό παιχνίδι. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο και ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια του κοινού θα ξεκινήσουμε πολύ καλά τον αγώνα από το πρώτο λεπτό και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάτι νέο χτίζεται φέτος στην ομάδα. Πήραμε πολλούς νέους παίκτες. Υπάρχει πολύς δρόμος για να διανύσουμε, είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Έχουμε ένα υγιές αποδυτήριο και ξέρετε πώς είναι στο ποδόσφαιρο, όταν υπάρχουν καλά αποτελέσματα όλοι είναι ευχαριστημένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε βήμα-βήμα»

«Αισθάνομαι καλά μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Ξαφνικά μια μέρα πριν από την πτήση για την Πολωνία, μου τηλεφώνησε ο διευθυντής Eviatar Iluz και μου λέει ότι είμαι θετικός, ξαφνιάστηκα. Οι συμπαίκτες μου τα πήγαν καλά, περάσαμε έναν  αντίπαλο από τη Πολωνία που θα μπορούσε να κάνει τη ζωή μας πιο δύσκολη. Είμαστε μια νέα ομάδα, με 12 νέους παίκτες, κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ιδιοκτήτες εδώ κάνουν τα πάντα για να έχουν μια καλή ομάδα, έχουμε μια δύσκολη σεζόν και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ