Γράφουν για πρόταση στο Μιχαήλοβιτς: «Η Ανόρθωση μπορεί να στερήσει τον Μιχαήλοβιτς από την Λέφσκι…»

Δημοσίευμα από την ιστοσελίδα topsport.bg κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς της Λέφσκι, γνώριμο στο κυπριακό κοινό από την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Μετά την απώλεια του Μπορούκοφ η Λέφσκι ίσως χάσει ακόμη ένα στόχο της, τον Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς όπως αναφέρει το Match Telegraph. Η Λέφσκι προσπαθεί να ενισχυθεί όμως υπάρχει κωλυσιεργία. Ο λόγος είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός που έχει δίπλωμα από την Βουλγαρία έχει καταθέσει πρόταση στον Μιχαήλοβιτς.

Ο Κετσπάγια ψάχνει για δεξί οπισθοφύλακα και οι ατζέντηδες έχουν προτείνει τον Μιχαήλβοιτς. Όπως είναι γνωστό ο Ελβετός με Σέρβικη καταγωγή είναι ελεύθερος μίας και η σύμβαση του με τη Λέφσκι έχει λήξει. Ο Μιχαήλοβιτς ξεκίνησε προπονήσεις με την Λέφσκι, αν και έδινε ενδείξεις πως ήταν έτοιμος να παραμείνει στη Σόφια εάν η οικονομική κατάσταση του συλλόγου βελτιωνόταν.

Αυτό αναμενόταν να γίνει μετά τη συμφωνία της Λέφσκι με στοιχηματική εταιρεία. Όμως, ο Μιχαήλοβιτς κοίταξε και για άλλες προσφορές και η Ανόρθωση είναι εμφανώς καλύτερη από της Λέφσκι που το ταβάνι της είναι περί τις 5 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.

Επιπρόσθετα ο Μιχαήλοβιτς είναι γνωστός στο νησί της Αφροδίτης από την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ μιας και ήταν εκεί πριν έρθει στη Λέφσκι. Τότε τον πλησία ο Μιλάνοφ που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να έρθει στη Σόφια. Ο Μιχαήλοβιτς αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του, είτε σήμερα ή το αργότερο μέχρι άυριο. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ