«Δεν είναι και λίγο πράγμα να νικήσεις τη Ραπίντ Βιέννης…»

Στον Super Sport FM 104.0 και στον Αντώνη Κατσαρό μίλησε ο Φοίβος Βραχίμης. Ο παλαίμαχος άσος και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Φοίνικα, ανάφερε πως και η νίκη αποτελεί τονωτική ένεση για την ομάδα μας και ότι το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή. Μερικές από τις κυριότερες του ατάκες και το ηχητικό:

«Δε χάνονται τα πάντα αν αποκλειστούμε, θα έχουμε συνέχεια (Κόνφερενς Λιγκ) και θα είναι για καλό της ομάδας.»

«Ο Λάφερτι δέχεται σκληρά χτυπήματα. Αν έχει στήριξη και καλούς παίκτες δίπλα του, θα  είναι πολύ καλή η επίθεση. Όταν παλεύεις μόνος σου με 2-3 αμυντικούς κα σε παίζουν σκληρά λογικό να εκνευρίζεσαι.»

«Σήμερα πρέπει να δώσουμε βάρος στην επίθεση για να πετύχουμε τέρμα. Αν δεν τα καταφέρουμε να κάνουμε νίκη που θα είναι τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Δεν είναι και λίγο πράγμα να νικήσεις τη Ραπίντ Βιέννης.»

«Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και από τον κορονοϊό κλπ. Μέσα από τα παιχνίδια πιστεύω θα φανεί το σχήμα της ομάδας και θα βρει τον ρυθμό της και θα δείξει τις ικανότητες της».

Αν θα είναι διεκδικητή φέτος η Ανόρθωση: «Πάντα πιστεύω ότι θα είναι μέσα στους διεκδικητές. Το απέδειξε α τελευταία χρόνια. Και όταν δεν έπαιρνε τίτλο πάντα ήταν κοντά μέχρι τα τελευταία παιχνίδια.»

«Η γνώμη μου είναι να παίξουν χωρίς άγχος, να παίξουν για την ομάδα και τον εαυτό τους. Να παίξουν για να νικήσουν , είτε με 1-0. Αν έρθει αυτό που θέλουμε καλοδεχούμενο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ